Selin Ciğerci kocası Gökhan Çıra'nın ayak parmaklarını tek tek öptü! O görüntüleri açıkladı

Ünlü fenomen Selin Ciğerci'nin, futbolcu eşi Gökhan Çıra'nın ayağını öptüğü görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Instagram'da 2 milyon takipçisi olan Selin Ciğerci, 1 ay önce uzun süredir birlikte olduğu futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile dünya evine girmişti. Ciğerci'nin, futbolcu eşi Gökhan Çıra fıtık ameliyatı oldu. Instagram hesabından eşinin operasyon geçirdiğini duyuran Ciğerci, hasta yatağında yatan eşinin ayak parmaklarını tek tek öptü. Görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

"BUNLARIN HEPSİ ALTIN"

Selin Ciğerci videoda "Bunların hepsi Türk lokumu, hepsi tatlı bunların" diyerek eşinin ayak parmaklarının hepsini öptü. Görüntülerin kısa sürede yayılmasının ardından fenomen ve eşi bir anda gündem oldu.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Sosyal medyada Ciğerci'nin bu hareketine olumlu olumsuz yorum yağdı. Kimileri "Aşk böyle bir şey işte" yorumlarını yaparken, çoğu da "Midem bulandı. Sevgiyi göstermenin farklı yolları var" dedi. Bazı takipçileri de Selin'in ayaklarını öptüğü sırada telefonuyla oynayan Gökhan Çıra'nın olaya tepkisizliği dikkatini çekti.

"BENİM KOCAM FUTBOLCU, AYAKLARIYLA PARA KAZANIYOR"

Ciğerci, sosyal medyada olay yaratan o görüntüleri şöyle açıkladı:

"Aşık olduğum hiçbir şeyinden asla tiksinmediğim adamın ayaklarını öptüm. Öperim de severim de... Ameliyat olmuş, ayrıca sevmediğim evli bir adamın ayaklarını öpmedim. Benim kocam futbolcu. Ayaklarıyla para kazanıyor. Ben sevdiklerim için bunu düşünmem. Herkes kocasını evladını severken böyle şeyler yapar, en azından ben böyleyim."

Selin Ciğerci kocası Gökhan Çıra'nın ayak parmaklarını tek tek öptü! O görüntüleri açıkladı - Resim : 1

Selin Ciğerci Gökhan Çıra