Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra nişanlandı

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra nişanlandı

Geçtiğimiz Ocak ayında, sevgilisi Gökhan Çıra'dan evlenme teklifi alan Selin Ciğerci, dün akşam nişanlandı. Ünlü çift, mutlu gününe dair detayları sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gökhan Çıra'ya mesaj attığını iddia ederek bir kadını sosyal medyada ifşa eden Selin Ciğerci, nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı. 

İki yıldır birlikte olan çift, mutlu anlarını sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaştı. Ciğerci, nişan töreni için özel hazırlanan videoyu "Hayatta hiçbir şey imkansız değildir. Hep dua ettim, hep istedim, hep istedim Allahımdan bugünleri görmeyi. Hep hayal ettim, nasip oldu ağlamamak için kendimi zor tuttum bütün gün. Allahım seni başımdan eksik etmesin" notuyla paylaştı. 


Selin Ciğerci sosyal medya paylaşımlarının ardından binlerce tebrik mesajı aldı.  Ciğerci, sosyal medya hesabından "Bu gece tanıdıklarım, arkadaşlarım resmimizi aldı, paylaştı, mutluluklar diledi, etiketledi ama DM'lerime yeni yatağa girdim, bakayım dedim. Ne güzel sözler, ne güzel dilekler, dualar... Tek tek bakmaya çalışacağım, paylaşacağım da biraz... Allah gönlünüze göre versin hepinizin" sözleriyle teşekkür etti.

Ünlü çift 28 Ekim pazartesi günü evlenecek.

Selin Ciğerci Gökhan Çıra nişan