Selin Ciğerci'den çocuk açıklaması: Anne olacağım! Kime ne...

Selin Ciğerci'den çocuk açıklaması: Anne olacağım! Kime ne...

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, annelik konusunda yeni açıklamalar yaptı. Futbolcu Gökhan Çıra'yla evli olan Ciğerci, "Bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez" dedi.

Anne olmak istediğini her fırsatta dile getiren Selin Ciğerci UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Hayatın İçinden” programına konuk oldu. Selin Ciğerci, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Son olarak Deniz Akkaya ile annelik konusunda gerilim yaşayan Selin Ciğerci bu konuda hakkında "Bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez. Ben anne olacağım eşim de baba olacak" dedi.

Selin Ciğerci'den çocuk açıklaması: Anne olacağım! Kime ne... - Resim : 1

"Biz yurt dışıyla alakalı bir süreçteyiz, hiç kimseyi ilgilendirmez" diyen Ciğerci, "Bana taşıyıcı anne için suç dendi. O oldu, bu oldu... Ben evlat da edinebilirim. Belki eşim beni yurt dışında aldattı çocukları aldı getirdi iki gözyaşı dökerim alırım çocukları yine" dedi.

"Eskiden yengesinin kızı doğuruyordu teyzesinin çocuğuna veriyordu" diyen Selin Ciğerci, "Teyzemin kızı doğurdu bana verdi sana ne... Bitti gitti." açıklamasında bulundu.

Selin Ciğerci'den çocuk açıklaması: Anne olacağım! Kime ne... - Resim : 3

Ciğerci eşi Gökhan Çıra ile ilgili ise "Eşime kadınlar mesaj atıyor. Eşime asılan çok kadın var. Kadınlar sürekli eşime beni kötülüyor” dedi.

Selin Ciğerci'den çocuk açıklaması: Anne olacağım! Kime ne... - Resim : 4

Selin Ciğerci, 6 yıllık beraberliğinin sonunda Galatasaray’ın eski futbolcusu Gökhan Çıra ile dünyaevine girmişti. 28 Ekim 2019 tarihinde nikah masasına oturan ikili, geçtiğimiz hafta evliliklerinin ilk yılını kutladı.

Kaynak: Haber Global TV

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Deniz Akkaya