Selin Ciğerci anne olmaya hazırlanıyor

Selin Ciğerci anne olmaya hazırlanıyor

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, taşıyıcı anne yoluyla anne olmaya hazırlanıyor. Futbolcu Gökhan Çıra'yla evli olan Ciğerci, "9 ay 15 gün sonra anne oluyorum" diyerek bebek heyecanını duyurdu.

Geçtiğimiz Ekim ayında Tuzlaspor'da forma giyen futbolcu Gökhan Çıra ile dünyaevine giren 36 yaşındaki Selin Ciğerci, anne olmak istediğini sık sık dile getiriyordu. Ciğerci, sosyal medya hesabından anne olmaya hazırlandığını açıkladı "Taşıyıcı anne" yoluyla evlat sahibi olmaya hazırlanan Ciğerci, konuyla ilgili şunları söyledi:

"9 AY 15 GÜN SONRA ANNE OLUYORUM"

"Yurt dışında taşıyıcı anne yöntemiyle evladımızı kucağımıza alacağız. İşlemler başladı. 9 ay 15 gün sonra anne oluyorum, Gökhan da baba olacak. Çok mutluyum."

Selin Ciğerci anne olmaya hazırlanıyor - Resim : 1

Selin Ciğerci Instagram'dan yaptığı paylaşımda da "2021 yılını sabırsızlıkla bekliyoruz. Uykusuz geceler heyecanı başladı" notunu yazdı.

Selin Ciğerci anne olmaya hazırlanıyor - Resim : 2

Ciğerci daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda da, "Buraya çok mutlu bir anne adayı fotosu bırakıyorum. Biz işlemlerimize başladık. Dua edin bir aksilik olmasın seneye evladımızı kucağımıza alalım" dedi.

Selin Ciğerci Gökhan Çıra sosyal medya