Selen Görgüzel'den tartışma yaratacak sözler: "Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz! Komplekse girer..."

Asgari ücret Magazin Haberleri
Selen Görgüzel'den tartışma yaratacak sözler: "Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz! Komplekse girer..."

Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, kendisine yöneltilen "Asgari ücretle çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz?" sorusuna tartışma yaratacak bir yanıt verdi. Görgüzel, "Benimle yaşayamaz. Erkeksi duyguları rencide olur. O yüzden davul bile dengi dengine. Erkek benden güçlü olmalı" dedi.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Selen Görgüzel, Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

Selen Görgüzel'den tartışma yaratacak sözler: "Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz! Komplekse girer..." - Resim : 1

“ERKEKSİ DUYGULARI RENCİDE OLUR”

43 yaşındaki ünlü isim bir muhabirin, "Asgari ücretle çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz?" sorusuna, "Sen benim başımı yakacaksın ama benimle yaşayamaz. Komplekse girer... Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götürmek isteyecektir ama yapamazsa gururu kırılır.

Kendiliğinden bir şey yapmak ister. Yapamaz, üzülür. O yüzden davul bile dengi dengine... Ben amazon kadını olduğum için, erkek benden her konuda güçlü olması lazım. Masaya yumruğunu koyan, adam gibi adam biri olsun! Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum hayatımda" cevabını verdi.

Kaynak: Haber Global TV

Selen Görgüzel Asgari ücret magazin haberleri