Selda Bağcan'dan Gökhan Türkmen'e "Aleyna Tilki" cevabı

Selda Bağcan'dan Gökhan Türkmen'e "Aleyna Tilki" cevabı

Selda Bağcan, sahneye Aleyna Tilki’yi çıkarmış ve övgüler yağdırmıştı. Şarkıcı Gökhan Türkmen de Bağcan'a tepki göstermişti. Türkmen'e cevap veren Selda Bağcan "Gereksiz polemikler bunlar... Sanatçı sanatıyla gündem olmalı. Ayrıca sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?" dedi.

Geçen hafta Harbiye Açıkhava'da hayranları ile bir araya gelen Selda Bağcan'ı dinlemeye gelenler arasında genç popçu Aleyna Tilki de yer almıştı. Bağcan, Aleyna Tilki'yi sahneye davet etmiş ve ikili birlikte düet yapmıştı.

TİLKİ'YE ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Selda Bağcan, Harbiye konserinde Aleyna Tilki için, "Bostancı'da ki konserden sonra bu ikinci buluşmamız. Aleyna'yı çok taktir ediyorum. Bir kere çok çalışkan, dağları deviriyor. Amerika'ya gitti orada bağlantıları var. Yaşlanınca inşallah sende benim gibi olursun” demişti. Usta sanatçıdan övgü dolu sözler duyan Tilki, "Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım" demişti.

TÜRKMEN, BAĞCAN'A TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Aleyna Tilki'yi sahnesinde konuk eden Selda Bağcan'a tepki göstermişti. Türkmen, yaptığı paylaşımda şunları söylemişti:
"Ülkede o kadar değerli genç, müziğini ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu da çok etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken; bir çınarın, bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni vardır elbet. Biz anlayamayız! Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese"

SELDA BAĞCAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sessizliğini bozan usta sanatçı Selda Bağcan ise Magazinsortie.com'dan Olcay Ünal Sert'e konuştu ve Türkmen'e tepki gösterdi. Bağcan, Gökhan Türkmen'e şu sözlerle yanıt verdi:

"Terbiyesizlik yapmış... Bir defa ben hiçbir şekilde Aleyna'yı anons etmedim. Onu kendi orkestramızdan bile gizledik. Birden bire geldi sürpriz için. O da 'reklâm yapıyor' diyor, sana ne? Kıskandı belki de... Gereksiz polemikler bunlar... Sanatçı sanatıyla gündem olmalı. Ayrıca sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?"

Kaynak: Haber Global TV

Selda Bağcan Gökhan Türkmen