Seksenler dizisiyle ilgili yeni gelişme

Seksenler Dizi Haberleri
Seksenler dizisiyle ilgili yeni gelişme

TRT 1’in sevilen dizisi Seksenler’in yeni bölümleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Seksenler dizisinin yeni bölümleri ertelendi.

TRT 1 ekranlarından yayınlanan 'Seksenler', yeni sezonuyla her akşam saat 17.00'de yayınlanıyor. 'Çağatay' karakterini canlandıran İlker Ayrık'ın da bu sezon diziye geri dönmesiyle yeniden eski heyecanlı günlerine dönen dizi ilgiyle takip ediliyordu. Diziye katılan oyuncular arasında Zeynep Demirel ve Reha Özcan gibi popüler isimler de yer alıyordu.

Seksenler dizisiyle ilgili yeni gelişme - Resim : 1

2009 Miss Belçika Güzeli olan Zeynep Demirel de, 'Seksenler' ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi 'Amelie' olarak dahil olmuştu. Hikaye gereği uzun zaman önce Belçika’ya giden Çağatay, yeni sezonda sürpriz bir şekilde mahallesine geri dönmüştü. Diziye ayrıca mahallenin lisesi ve oradaki öğrenciler de dahil olmuştu.

Dizinin başrol oyuncularından Rasim Öztekin'in vefatının ardından diziye bir dönem ara verilmiş, sonrasında çekimlere geri dönülmüştü.

Seksenler dizisi dizisi

RAMAZAN’DAN SONRA DEVAM EDECEK

Ancak dizi Ramazan ayının başlamasıyla birlikte TRT 1 yayın akışından çıkarıldı.

Kulislerde konuşulan bilgilere göre ise Seksenler dizisi Ramazan ayı sebebiyle artan program yoğunluğu gerekçesiyle yayın akışından çıkarıldı. Dizinin ayrıca Ramazan ayının bitiminden sonra yeniden kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: Haber Global TV

TRT 1 Seksenler dizisi İlker Ayrık dizi haberleri Seksenler yeni bölüm ne zaman