Seksenler dizisi yeni bölüm bu akşam yok mu? Seksenler 506. bölüm ne zaman?

Dizi Haberleri Seksenler
Seksenler dizisi yeni bölüm bu akşam yok mu? Seksenler 506. bölüm ne zaman?

Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, başrollerini Özlem Türkad ve Şoray Uzun'un paylaştığı Seksenler dizisinin, 27 Eylül günü TRT 1'in yayın akışında yer almaması 'Seksenler dizisi final mi yapıyor" sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...

TRT 1'de 9 sezondur izleyici karşısına çıkan Seksenler dizisinin yeni bölümü, bu hafta kanalın yayın akışında yer almadı. 

Her pazartesi akşamı seyirci karşısına çıkan Seksenler dizisi 27 Eylül'de ekranlara gelmeyecek. 

SEKSENLER DİZİSİ NEDEN YOK? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Seksenler dizisi bu hafta tekrar bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Seksenler 506. yeni bölüm yayın tarihine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Seksenler dizisi yeni bölüm bu akşam yok mu? Seksenler 506. bölüm ne zaman? - Resim : 1

KADROYA YENİ İSİMLER KATILDI

Dizide 'Çağatay' karakterini canlandıran İlker Ayrık diziye yeniden döndü.

2009 Miss Belçika Güzeli olan Zeynep Demirel, 'Seksenler' ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi 'Amelie' olarak katıldı. Çağatay rolünde gördüğümüz İlker Ayrık, hikaye gereği uzun zaman önce Belçika’ya gitmişti. Dizide bir süredir Belçika’da olan Çağatay bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri döndü. Belçika’da herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie (Zeynep Demirel) ile beraber 'Rukiye'nin karşısına çıktı.

İzleyicinin birçok sinema ve televizyon projesiyle yakından tanıdığı Reha Özcan da 'Seksenler' kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katıldı. Ayrıca diziye mahallenin lisesi ve oradaki öğrenciler de dahil oldu. 

Seksenler Seksenler yeni bölüm ne zaman TRT 1 yayın akışı TRT 1 TRT 1 dizileri dizi dizi haberleri