Seksenler 492. Bölüm Full İzle

Seksenler
Seksenler 492. Bölüm Full İzle

TRT 1'de Seksenler dizisinin 492. bölümü yayınlandı. 24 Haziran 2021 Perşembe günü tarihli Seksenler dizisi tek parça olarak internete yüklendi. İşte Seksenler dizisinin 492. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Seksenler 492. Bölüm izle.

Seksenler dizisinin 492. bölümü 24 Haziran Perşembe günü saat 20:00'de TRT 1'de yayınlandı.

SEKSENLER 491. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Hulusi, Fehmiye yeni iş fikirlerini söyler. Bu yeni projeleri duyan Rukiye ve Melahat ise şaşkınlıklarını gizleyemez. Ahmet ve Gülden tartışırlar ve bu durumun nereye gideceği merak konusudur.

SEKSENLER DİZİSİNİN KONUSU

Seksenli yıllarda İstanbul’un küçük bir mahallesinde yaşayan insanların hikâyesi. Her sahnesiyle tam bir dönem dizisi… Hem nostaljik, hem enerjik, hem de çok komik…

Seksenler dizisi Türkiye'nin, 1980'lerin başından günümüze değin geçen 39 yıllık geçmişinin ve değişiminin hikayesidir. Kaybolan yılları, yitirdiğimiz değerleri, geçmişe özlemi klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatan Seksenler, sosyal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini gözler önüne serecek. Dizi, bize kaybettiğimiz insani değerleri yeni nesillere tekrar kazandırmak amacıyla geçmişe yapılmış eğlenceli bir yolculuk olurken, o yılları yaşamış olanlar kadar yaşamamış olan gençlerin ve çocukların da ilgisini çekecek.

SEKSENLER 492. BÖLÜM İZLE

Seksenler dizisinin 24 Haziran günü yayınlanan 492. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

SEKSENLER 492. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=3HsdKDTezus

dizi izle Seksenler dizisi dizi haberleri dizi trt dizileri TRT 1 Seksenler izle Seksenler dizi izle Seksenler yeni bölüm izle Seksenler son bölüm izle