Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah sosyal medyada birbirine girdi!

Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah sosyal medyada birbirine girdi!

Ünlü besteci ve söz yazarı Şehrazat #HelpTurkey paylaşımlarından rahatsız oldu. Sosyal medyadan açıklama yapan Şehrazat'ın, Farah Zeynep Abdullah ile atışması gündem oldu. İkilinin tartışmasına Hazal Kaya da dahil oldu.

Türkiye'de çok sayıda noktada orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, yangınlar nedeniyle başlatılan #HelpTurkey paylaşımları ünlüleri ikiye böldü. Bazı ünlüler bu paylaşımlara destek verirken bazı ünlüler ise tepki gösterdi.

Ünlü besteci ve söz yazarı Şehrazat, "Ağrıma gitti bu yurtdışı yardım çağrısı. Ülkem vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardımları paylaşmayacağım" dedi. Ünlü isme yanıt Farah Zeynep Abdullah'tan geldi. Farah Zeynep Abdullah, "Hayvanlar, doğa perişan, onur için yaşamak ne alaka" dedi.

Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah sosyal medyada birbirine girdi! - Resim : 1

Abdullah’a Şehrazat'tan dikkat çeken bir yanıt geldi. Şehrazat bu tepkiye "Siz ne anlarsınız vatanın onurunu korumaktan. Siz kim bana bunu yazmak kim? Ne iş yaparsınız bile bilmem" dedi.

Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah sosyal medyada birbirine girdi! - Resim : 2

Bunun üzerine Abdullah'ın gülerek yanıt vermesi sosyal medyada gündem oldu.

HAZAL KAYA DA DAHİL OLDU

Öte yandan Şehrazat'ın yaptığı paylaşıma oyuncu Hazal Kaya da tepki göstermeye kalktı.

Kaya, “Bütün ülkeler bu gibi büyük felaket zamanlarında diğer ülkelerden yardım isterler. Cayır cayır yanan canları izlemek gitsin zorunuza…Bir ağaç, bir köy, bir hayvan daha kurtulsun da kim ne derse desin bizim için…ne tuhaf dertler var ya…” sözleriyle tartışmaya dahil oldu.

 

Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah sosyal medyada birbirine girdi! - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Farah Zeynep Abdullah Şehrazat magazin haberleri