Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek'ten hayranlarını şaşırtan hamle

Sefirin Kızı
Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek'ten hayranlarını şaşırtan hamle

Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Engin Akyürek, Instagram hesabı olmayan nadir ünlülerdendi. Hayranlarının ısrarlarına dayanamayan oyuncudan beklenmeyen bir hamle geldi.

Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Tuba Büyüküstün ile başrol oynayan Engin Akyürek, önceki gün Instagram hesabı açtı. Kısa sürede 264 bin takipçiye ulaşan oyuncunun ilk paylaşımı da kedisiyle oldu. Oyuncunun “Ben geldim” notuyla yaptığı paylaşımına 235 bin beğeni geldi.

Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek'ten hayranlarını şaşırtan hamle - Resim : 1

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Instagram’a hızlı bir giriş yapan Engin Akyürek, son olarak da başka yöne baktığı bir fotoğrafını paylaştı ve gönderisine sadece güneş emojisi ekledi.

Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek'ten hayranlarını şaşırtan hamle - Resim : 2

Ünlü oyuncunun fotoğrafı yorum yağmuruna tutulurken kısa sürede 165 binden fazla beğeni aldı.

'MAVİ TIK ALMAK İÇİN BAŞVURU YAPTI' İDDİASI

Instagram hesabı açıp hayranlarını sevince boğan Engin Akyürek'in, Instagram'a mavi tik (doğrulanmış hesap rozeti) başvurusunda bulunduğu iddia edildi. 

Instagram başvurulara genellikle 25-30 gün içerisinde olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapıyor. Engin Akyürek'in mavi tik sahibi olabilmesi için yaklaşık 3-4 hafta daha beklemesi gerekiyor.

MAVİ TİK NEDİR?

Instagram hesap onaylatma ya da bir diğer adıyla mavi rozetli Instagram hesapları; istek sonucunda, Instagram tarafından uygun görülen profillere kullanıcı adının yanında mavi renkli tik işareti konulması ile oluşur. Bu sayede profiller; onaylı Instagram hesabı ya da doğrulanmış hesap olarak adlandırılmaktadır.

Kaynak: Haber Global TV

Engin Akyürek instagram