Sefirin Kızı'nda yaprak dökümü devam ediyor! Ünlü oyuncu diziye veda mı ediyor?

Dizi Haberleri Sefirin Kızı
Sefirin Kızı'nda yaprak dökümü devam ediyor! Ünlü oyuncu diziye veda mı ediyor?

Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinden bir oyuncunun daha ayrılacağı öne sürüldü. Diziye son olarak, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu veda etmişti.

Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül, önceki haftalarda sağlık sorunları nedeniyle diziye veda ettiğini duyurmuştu. Bu ayrılığın hemen ardından dizinin başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu da diziyle yollarını ayırdı. 

Neslihan Atagül'ün diziden ayrılmasından sonra başrol oyuncusu olarak Tuba Büyüküstün projeye dahil oldu. 

HİVDA ZİZAN ALP SEFİRİN KIZI'NDAN AYRILACAK MI?

Ancak Sefirin Kızı dizisinde yaprak dökümü bir türlü sona ermedi. Dizide Elvan karakterine hayat veren oyuncu Hivda Zizan Alp'in diziden ayrılacağı öne sürüldü. 

Sefirin Kızı'nda yaprak dökümü devam ediyor! Ünlü oyuncu diziye veda mı ediyor? - Resim : 1

NARE'YE BÖYLE VEDA ETTİ

Neslihan Atagül, Instagram hesabından şu mesajı paylaştı:

“Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere…”

Sefirin Kızı'nda yaprak dökümü devam ediyor! Ünlü oyuncu diziye veda mı ediyor? - Resim : 2

DİZİNİN SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA AÇIKLAMA YAPILDI

‘Sefirin Kızı’ dizisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Oyuncumuz Neslihan Atagül Doğulu’nun sağlık sorunları nedeni ile senaryomuz ve hikayemizde değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle yeni bölümlerimizde Neslihan Hanım’ın aramızda olamayacağını siz değerli izleyicilerimize üzülerek bildiriyoruz. Sefirin Kızı Nare olarak serüvenimizin en kıymetlilerinden olan sevgili Neslihan Atagül Doğulu’ya tüm özverili çalışması ve bugüne kadarki katkıları için yürekten teşekkür ediyor, geçmiş olsun diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Sefirin Kızı'nda yaprak dökümü devam ediyor! Ünlü oyuncu diziye veda mı ediyor? - Resim : 3

45 KİLOYA DÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde eşi Kadir Doğulu ile Etiler'de görüntülenen Neslihan Atagül, sağlık sorunlarıyla ilgili konuştu. "İki adım atınca yoruluyorum" diyen Atagül’ün 45 kiloya kadar düştüğü öne sürüldü. Geçirgen bağırsak sendromu teşhisi konulan ünlü oyuncu evinde dinleniyor.

Sefirin Kızı'nda yaprak dökümü devam ediyor! Ünlü oyuncu diziye veda mı ediyor? - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Sefirin Kızı dizisi Engin Akyürek Tuba Büyüküstün dizi haberleri