Sefirin Kızı'nda şok gelişme! Başrol oyuncusu final bölümünde yer almayacak

Dizi Haberleri Sefirin Kızı
Sefirin Kızı'nda şok gelişme! Başrol oyuncusu final bölümünde yer almayacak

Star TV'nin reyting mücadelesinde geride kalan dizisi Sefirin Kızı final yapıyor. Engün Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerde yer aldığı dizinin final bölümüyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Sefirin Kızı dizisinin finaline son iki bölüm kala Tuba Büyüküstün'ün çekimlerinin bittiği ortaya çıktı.

Gecce'nin haberine göre, seti Bodrum'da kurulan dizi 11 Mayıs'ta 52. bölümle izleyiciye veda edecek. Sefirin Kızı'nın başrol oyuncularından Tuba Büyüküstün, son iki bölümde yer almayacak.

Sefirin Kızı'nda şok gelişme! Başrol oyuncusu final bölümünde yer almayacak - Resim : 1

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ailesini savunmak için sıktığı kurşunla kendini cezaevinde bulan Sancar, Mavi’nin Melek’i de alıp ortadan kaybolmasıyla içerde hayatının en zor zamanlarını geçirmektedir. Dışarıda ise hayat herkes için durmuş ve bir taraftan Efeoğlu ailesi bir taraftan da Güven, Mavi ve Melek’i bulabilmek için bütün güçlerini seferber etmişlerdir. 

Elvan anne olmanın tadını çıkarırken Yahya ile ilişkileri de yavaş yavaş bilinmez bir alana doğru sürüklenir. Gediz Bebek, Yahya’nın da bütün hayatını değiştirmeye devam eder.

Halise torun hasreti ve oğlunun yokluğunun acısıyla yanıp tutuşurken ona hiç beklenmedik biri dayanak olur. Artık Kavruk ile konakta yaşayan Zehra ise içine düştüğü ikilemlerle mücadele halindedir.

Özlemle yanıp tutuşan Sancar, Güven’in attığı adımlara karşı beklenmedik birinden yardım alır. Fakat bu yardım onu sonuca götürmeye yetecek mi? Arkasında sadece bir mektup bırakarak karnında bebeği ve yanında Melek’le sırra kadem basan Mavi’nin büyük sırrı sonunda ortaya çıkacak mı?

Sefirin Kızı dizisi dizi haberleri sefirin kızı dizisi final Engin Akyürek Tuba Büyüküstün