Sefirin Kızı dizisine bomba bir transfer daha! Ünlü oyuncu kadroya katıldı

Dizi Haberleri Sefirin Kızı
Sefirin Kızı dizisine bomba bir transfer daha! Ünlü oyuncu kadroya katıldı

Star TV'de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi yeni oyuncu transferleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Dizi kadrosuna Tuba Büyüküstün'ün ardından bu kez de Ferit Aktuğ katıldı.

2. sezonuyla ekran macerasına devam eden Sefirin Kızı dizisi, oyuncu kadrosuna katılan yeni isimlerle adından söz ettiriyor. Dizinin başrol oyuncularından Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmasının ardından sevilen isim Uraz Kaygılaroğlu da Sefirin Kızı'na veda etmişti.

Geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziye veda eden Neslihan Atagül'ün yerine Tuba Büyüküstün'ün oyuncu kadrosuna katılması büyük ses getirmişti. Büyüküstün'ün kadroya katılmasının ardından rol aldığı 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi kazanan oyuncu Ferit Aktuğ, Sefirin Kızı'na dahil oldu.

Sefirin Kızı dizisine bomba bir transfer daha! Ünlü oyuncu kadroya katıldı - Resim : 1

Aktuğ dizide Bora karakterini canlandıracak. 

FERİT AKTUĞ KİMDİR?

1978 yılında Adana'da dünyaya gelen Ferit Aktuğ, ilkokul ve ortaöğretimin ardından üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında TRT'de yayınlanan gençlik dizisi "Koçum Benim" ile yaşadı.

2003'te yine bir gençlik dizisi olan "Kampüsistan" ve 2004'de "Haziran Gecesi" dizilerinde rol alan Aktuğ, 2007 yılında yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan “Kavak Yelleri” dizisi ile geniş kitleler tarafından tanındı.

Kariyeri boyunca çeşitli dizi, sinema ve tiyatro projelerinde yer alan Ferit Aktuğ, 2017-2018 sezonunda ekrana gelmeye başlayan "Ufak Tefek Cinayetler"de "Taylan" karakteri ile izleyici karşısına çıktı. Aktuğ, 2018 Temmuz ayında başlayan "Geleceğin Starı" adlı yarışmada oyuncu koçu olarak yer aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Sefirin Kızı dizisi Ferit Aktuğ dizi haberleri Tuba Büyüküstün Engin Akyürek