Sedat Doğan'dan olay yaratacak İrem Derici itirafı: Bana Venedik'te evlenme teklifi etti

Sedat Doğan'dan olay yaratacak İrem Derici itirafı: Bana Venedik'te evlenme teklifi etti

Işın Karaca ile 2013'te evliliğini noktalayan Sedat Doğan, uzun yıllar Brezilya'da yaşamıştı. Brezilya'da hırsızlık suçundan hapse giren Doğan, hakkında merak edilenleri anlattı.

Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu'na konuşan Sedat Doğan, "Işın Karaca ile boşandıktan 2-3 ay sonra yeni bir ilişkiye başladım" ifadesinde bulunduktan sonra Semercioğlu'nun sorularına şöyle yanıt verdi: 

Ünlü biriyle mi? 

Evet... İrem (Derici) ile... İyi bir ilişkimiz vardı. Bu ilişki medyaya yansıdıktan sonra Işın yeni bir projesi olmamasına rağmen sabah programlarına katılmaya başladı. Tabii o programlarda da Işın'a benim ilişkim soruldu. Işın o sorulara çok üzüldü, hatta bir iki programda ağladı. Sonrasında Işın'la kızımız için ilişkimize bir şans daha vermeyi konuştuk. 

İrem'le ilişkini bitirdin mi? 

Evet, bu durum İrem'le ilişkimizi etkiledi. İrem'le konuştuk ve ilişkimizi bitirmeye karar verdik. Çünkü kızımız için Işın'la evliliğimize bir şans daha verebileceğimizi düşündüm. Fakat benim ilişkim bittikten sonra Işın'ın hayatına birisi girdi. 

"BANA İNAT İLK EŞİNE AYNI YERDE EVLENME TEKLİFİ ETTİ"

Sedat Doğan, bir dönem büyük aşk yaşadığı İrem Derici'nin kendisine evlenme teklifi ettiği anları şöyle anlattı: 

"Biz İrem'le İtalya'ya tatile gittik. Tekneyle Venedik'e geçerken İrem şampanya çıkardı ve "Ulan benimle evlen" dedi. Ben dedim ki "Lan ben seninle evlenmez olur muyum? Tabii ki evlenirim. Ama durumlar çok karışık." O da "Allah senin belanın versin" diyerek şişeyi fırlattı. 2-3 gün böyle kaos geçti. Türkiye'ye döndükten sonra Işın, televizyonlara çıkmaya başladı, biz de ayrıldık. Benim öfkemde de hep şu vardı: "Yahu kadın madem barışmayacaktın, bıraksaydın ya beni. Ben İrem'le evlenecektim, belki çocuklarımız olacaktı." İrem de sonra gitti, bana inat Venedik'te aynı yerde ilk eşi Rıza Esendemir'e evlenme teklifi etti. Sonra onlar da ayrıldı... Kızın da hayatına dokundu."

Sedat Doğan İrem Derici Işın Karaca