Seda Sayan, 'tecavüz' iddiası sonrasında geri adım attı

Seda Sayan, 'tecavüz' iddiası sonrasında geri adım attı

Seda Sayan, evindeki hizmetli kadını tecavüz etmekle suçladığı Mehmet Ali Erbil'i akladı. Sayan, Erbil'in özür dilemesinin ardından geri adım attı.

Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil'in arasındaki "Geçmişi kirli" tartışmasının yankıları sürmeye devam ediyor. Sayan, Erbil'in kendisi hakkındaki sert eleştirilere herkesi şoke eden bir iddia ile yanıt verdi. Sayan, Erbil'in Tuğba Coşkun ile evli olduğu dönemde evlerindeki hizmetçi kadına tecavüz ettiğini ileri sürdü. İddiayı reddeden Erbil'in özür dilemesinin ardından Seda Sayan'dan da cevap gecikmedi.

Seda Sayan, 'tecavüz' iddiası sonrasında geri adım attı - Resim : 1

"ÖZÜR DİLEDİ"

Yanında çalışan kadına tecavüzde bulunmadığını söyleyen Mehmet Ali Erbil, "İlaçların tesiriyle yanlış yaptım. Özür diliyorum" diyerek Seda Sayan'la dost olduklarını belirtti. Bu açıklamanın ardından gözlerin çevrildiği Sayan da Instagram hesabından paylaşım yaptı.

"İFTİRA DEĞİL YANLIŞ AÇIKLAMA OLDU"

Sayan, Erbil'in özür dilemesinin ardından Instagram'dan yaptığı paylaşımda geri adım atarak "Şahsıma yapılan ağır hakaretlerden sonra öfkeyle ayrılık sebebi olan aldatmayı tecavüz diye yanlış dile getirdim. İftira değil yanlış açıklama oldu" ifadelerini kullandı.

Seda Sayan, 'tecavüz' iddiası sonrasında geri adım attı - Resim : 2

Mehmet Ali Erbil de, Sayan'ın açıklamasına Instagram hesabında yer verdi. 

Kaynak: Haber Global TV

Seda Sayan Mehmet Ali Erbil magazin haberleri