Seda Sayan kimdir, gerçek ismi ne? Seda Sayan kaç yaşında?

Seda Sayan Magazin Haberleri
Seda Sayan kimdir, gerçek ismi ne? Seda Sayan kaç yaşında?

Sabah kuşaklarının vazgeçilmez ismi Seda Sayan, 14 Şubat sonrası kendisinden 25 yaş küçük sevgilisinde evlilik teklifi aldığı iddiası hakkında açıklama yaptı. Peki Seda Sayan Evleniyor mu? Seda Sayan'ın sevgilisi kim? Seda sayan kaç yaşında?

Türkiye'nin tanınan yüzlerinden Seda Sayan'ın geçtiğimiz aylarda Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı iddiası, ünlü şarkıcı tarafından reddedilmişti Konu ile ilgili önceden açıklama yapan Seda Sayan iddiaların hepsini yalanlamıştı. Ancak bu sefer daha büyük bir iddia ileri sürüldü. Seda Sayan'ın birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'den 14 Şubat'ta aldığı evlilik teklifine 'Evet' dediği iddia edildi.

SEDA SAYAN EVLENİYOR MU?

İddialara göre daha önce 6 kez nikah masasına oturan 59 yaşındaki Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan müzisyen Çağlar Öktem ile evlilik hazırlıklarına başladığı yönündeki iddiaları Seda Sayan yalanladı.

seda sayan eşleri

SEDA SAYAN KİMDİR?

eda Sayan kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Seda Sayan, 30 Aralık 1961'de İstanbul'da doğdu. Yani Seda Sayan 59 yaşındadır. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki çıkışını ise 1980'li yıllarda gerçekleştirdi. 'Ah Geceler', 'Bebeğim', 'Ben Sana Demedim mi', 'Sensizliğe Yanarım' ve 'Var mısın' gibi çeşitli parçalarla güçlü çıkışlar yaptı.

Tamer Karadağlı ile birlikte rol aldığı "Fedai" isimli dizinin başarısızlığının ardından müzik çalışmalarına devam etti. Bir dönem televizyonda yayınlanan bir yarışma programında İbrahim Tatlıses ve Muazzez Abacı ile jüri üyeliği yapmıştır.

SEDA SAYAN'IN EVLİLİKLERİ

Rıdvan Kılıç, Sinan Engin, Soner Yapcacık, Tuncay Kıratlı, Gökhan Şükür, Onur Şan

Seda Sayan Boyu: 1,73

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR?

Çağlar Ökten doğma büyüme aslen Mersin, Tarsus’ludur. Annesi ev hanımı, babası ise elektrik teknisyeni olarak çalışmıştır. Çok küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir. 7 yaşından beri şarkı söylediğini belirten Ökten, okul müsamereleri ile başladığı sahne kariyerine dayısının işlettiği düğün salonu ile devam etmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ökten, Sayan'ın sunduğu televizyon programında solistlik yapıyor.

Seda Sayan kimdir seda sayan kaç defa evlendi