Seda Akgül, BTS hayranlarına seslendi: Asla özür dilemeyeceğim

Seda Akgül, BTS hayranlarına seslendi: Asla özür dilemeyeceğim

Hayatın İçinden programının sunucusu Seda Akgül, Güney Koreli şarkıcılar Jeon Jungkook ve Kim TaeHyung hakkındaki sözleriyle gündem yaratmıştı. Akgül, kendisine gelen eleştirilerin ardından konuştu.

Hayatın İçinden programının sunucusu Seda Akgül, canlı yayında, “Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği 2020” listesini analiz etmişti. Akgül, listede 2. sırada yer alan Kim Tae-Hyung ve 4. sıradaki Jeon Jun-Kook isimli genç şarkıcıları görünce beğenmemiş eleştirmişti.

IRKÇILIKLA SUÇLANDI

Akgül'ün, "Uzak Doğu'da kadınla erkek androjene döndü. Seviyorlar böyle" açıklaması sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Akgül, bu sözleri nedeniyle bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ırkçılıkla suçlandı. 

BTS HAYRANLARINA SESLENDİ

Seda Akgül kendisine gelen tepkilerin ardından BTS hayranlarına şöyle seslendi; “Sadece bu gruptan 4 üye intihar etti. Siz beni cahil mi zannediyorsunuz? Bunların neden yakışıklılar listesinde olduğunu bilmiyorum mu zannediyorsunuz? Onlar cinsiyetsizliği savunuyor. Yalnız olun diyorlar. Ben dilimi yormayacağım ve asla özür dilemeyeceğim” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Seda Akgül BTS