Şebnem Özinal savcılığa şikayet etti: Eşim Şefik bana şiddet uyguluyor

Şebnem Özinal savcılığa şikayet etti: Eşim Şefik bana şiddet uyguluyor

Şebnem Özinal, boşanma aşamasında olduğu işletmeci eşi Şefik Öztek'in, kendisine tehdit ve hakaret mesajları gönderdiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu.

Oyuncu Şebnem Özinal, 13 yıllık eşi Şefik Öztek'in kıskançlıkları nedeniyle evliliğini noktalama kararı aldığını bir süre önce açıklamıştı. Çiftin boşanma davaları devam ederken, Şefik Öztek'in geçtiğimiz günlerde Özinal'a tehdit ve hakaret dolu mesajlar attığı iddia edildi. 

Mesajlarda Özinal'a; "Seni aşağılık kadın! Senin nasıl bir müptezel ve o... olduğunu herkese anlatıp seni rezil etmezsem adam değilim" cümlelerini sarf eden Öztek'in oyuncu eşine psikolojik şiddet uyguladığı öne sürüldü. 

Özinal, olaylar nedeniyle kızı Ayşe ve kendisinin psikolojisinin bozulduğunu belirterek eşinden şikayetçi oldu. Özinal şikayet dilekçesinde; kendisini ve ailesini tehdit eden Öztek'in cezalandırılmasını istedi. Ayrıca Öztek'in mesajlarını delil olarak sundu. Olayla ilgili soruşturma başladı.

Eşinin kıskançlıkları nedeniyle işini yapamadığını söyleyen Şebnem Özinal, kızı Ayşe ve kendisi için aylık 13 bin lira nafaka ve 650 bin lira tazminat istemişti.

ŞEBNEM ÖZİNAL KİMDİR?

Şebnem Özinal, 1971 yılında dünyaya geldi. İstanbul Teknik üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Özinal; Dostlar Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul, Ali Poyrazoğlu, Tiyatrokare gibi topluluklarda rol aldı. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, birçok dizi ve sinema projesinde rol aldı. 

Tiyatroya 1991 yılında ‘Dormen Tiyatrosu’nda Çılgın Sonbahar’ adlı oyunla başlayan Şebnem Özinal ‘Böyle mi Olacaktı’ dizisindeki performansıyla adından söz ettirmişti. Oyuncu, Laila’nın eski patronu Şefik Öztek’le evlendikten sonra gözlerden uzak bir yaşam sürmek için mesleğine ara verdi. 

Şebnem Özinal, 13 yıl önce evlendiği Öztek'ten boşanma aşamasında...

Şebnem Özinal şiddet Şefik Öztek