Savaşçı 109. Bölüm Full İzle - Savaşçı final izle

Savaşçı
Savaşçı 109. Bölüm Full İzle - Savaşçı final izle

Fox kanalında Savaşçı dizisinin 109. bölümü yani finali 12 Haziran 2021 Cumartesi günü yayınladı. İşte Savaşçı dizisinin 109. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Savaşçı final tek parça full izle.

Savaşçı dizisinin 2. sezonun dokuzuncu bölümü yani 109. ve final bölümü Fox ekranlarında 12 Haziran Cumartesi günü yayınlandı. 

Savaşçı 108. bölümde ne olmuştu?

Kılıç Timi, Görkem ve Savaş Astsubayları kurtarmak için terörist elebaşı Şiyar’ın kampına geldiğinde astsubaylar çoktan harekete geçmiştir. Ortalık tam bir yangın yerine dönerken Şiyar’ın son hamlesi Görkem ve Savaş’ı ölümle burun buruna getirir. Yoğun ateş altında onların olduğu noktaya ulaşan Yüzbaşı Bozkurt ve Astsubay Çekiç orada hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaşırlar. Kılıç Timi’nin eline düşeceğini anlayan Şiyar ise kendini kurtarmak için başka bir yol bulmaya çalışır. Kopuz Albay, bölgede daha fazla kalmaları çok riskli olduğu için Kılıç Timi’nin karargâha dönmesini ister. Karargahta Şiyar ve birlikte hareket ettiği Çakal’la Artin’i yakalamak için hemen araştırmalara başlanır…

Savaşçı'nın konusu

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi.

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar. Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

SAVAŞÇI 109. BÖLÜM İZLE - SAVAŞÇI FİNAL İZLE

Savaşçı dizisinin 109. bölümünü yani finalini tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Savaşçı dizisinin künyesi

YAPIM: LİMON FİLM

YAPIMCI: HAYRİ ASLAN

YÖNETMEN: OSMAN TAŞÇI - ŞAFAK BAL

SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: ERHAN ERGÜN

GENEL KOORDİNATOR: FARUK UÇAN

MÜZİK: ALPAY GÖLTEKİN - ZEYNEP ALASYA - CANER ÖZKAN 

OYUNCULAR: Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Sarp Levendoğlu (Yüzbaşı Haydar Bozkurt), Gaye Turgut Evin (Teğmen Çiğdem Ülgen), Doğan Bayraktar (Üstçavuş Selçuk Yenilmez), Ali Tarık Fındık (Astsubay Çavuş İlyas Karaca), Sertan Erkaçan (Üsteğmen Fazıl Batur Gökbudak), Serhat Nalbantoğlu (General), Ersin Olgaç (Doğan Bayındır), Nazan Diper (Selver Bozok), Ogeday Girişken (Astsubay Çavuş Demir Döğer), Anıl Altınöz (Merlin), Serkan Kuru (Astsubay Başçavuş Ali Çekiç), Şahverdi Ali Eren (Seyfi),  Esma Soysal (Başak), Bahadır Buyruk (Astsubay Çavuş İlhan Yazır), Yiğit Anıl Dinkçi (General Emir Astsubay), Melih Akdemir (Ersin), Eylül Toros (Burcu Hemşire), Elit Andaç Çam (Gökçen), Belma Mamati (Esin Kutalmış), Zerrin Sümer (Akkız Bozkurt), Alp Öyken (Emekli General Mehmet Arif Kırlangıç).  

fox dizileri dizi izle dizi haberleri Savaşçı dizisi diziler fox izle bedava dizi izle savaşçı son bölüm izle Savaşçı yeni bölüm