Şarkıcı Serkan Kaya'nın acı günü: Sosyal medyadan duyuruldu

Magazin Haberleri
Şarkıcı Serkan Kaya'nın acı günü: Sosyal medyadan duyuruldu

Söylediği arabesk şarkılarla yıldızı parlayan ve eserleri ile listelerde zirveye oynayan Serkan Kaya'nın babası yaşamını yitirdi. Acı haberi, ünlü şarkıcının yapımcısı sosyal medyadan duyurdu. Kaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı.

Arabesk pop tarzında şarkıları ile müzik piyasasında ünlenen şarkıcı Serkan Kaya'nın babası Şakir Kaya yaşamını yitirdi.

Şarkıcının yapımcısı Polat Yağcı, haberi Instagram'dan duyurdu. 

"SENİ ÇOK SEVDİM, İDOLÜM"

Acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kaya da, “Canım babam. Seni çok sevdim hep seveceğim. İdolüm, ağam, paşam. Rabbim cenneti ile mükafatlandırsın” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Serkan Kaya'nın kalp krizi sonucu hayatını kaybeden babası Şakir Kaya (67), memleketi Sivas'ta toprağa verildi.

Şarkıcı Serkan Kaya'nın acı günü: Sosyal medyadan duyuruldu - Resim : 1

Serkan Kaya'nın tatil için Antalya'ya giden babası Şakir Kaya'nın, dün nefes darlığı şikayeti ile başvurduğu hastanede kalp krizi geçirdiği belirlendi.

3 çocuk babası Kaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaya'nın cenazesi, hastanedeki işlemlerin ardından defnedilmek üzere memleketi Sivas'a gönderildi.

Yukarı Tekke Mezarlığı Ayyıldız Camisi'nde Kaya için cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazı sırasında Serkan Kaya'nın çok üzgün olduğu görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından Şakir Kaya, aile mezarlığında toprağa verildi.

 

Şarkıcı Serkan Kaya'nın acı günü: Sosyal medyadan duyuruldu - Resim : 2

Serkan Kaya acı haber sosyal medya