Şarkıcı Rafet El Roman kendisine mesaj atan kadın hayranlarını ifşa etti

Şarkıcı Rafet El Roman kendisine mesaj atan kadın hayranlarını ifşa etti

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden bir kadın takipçisine attığı mesajları ifşa olan Rafet El Roman, "Ben de sizi ifşa edeyim de görün" diyerek mesajlaştığı 6 genç kızın isimlerini ve mesajlarını ifşa etti.

2 seferdir sahte profillerle flörtleşen Rafet El Roman'ın, son olayında mesajları ifşa olmuştu. Instagramı aktif olarak kullanan şarkıcı Rafet El Roman, 4 ay önce şu itirafta bulunmuştu:

"Sosyal medyadan kimseye mesaj atmıyorum diyemem. Çünkü atıyorum. Birini beğenmişim, tanımak istemişim. Bunun nesi kötü? Bana da yüzlerce mesaj geliyor. Bunda ayıplanacak ne var ki?" 

ÜNLÜ ŞARKICI BÖYLE İFŞA EDİLDİ 

Rafet El Roman'ın önceki gün de Instagram hesabı üzerinden bir kadın takipçisine attığı mesajlar ifşa oldu. Spor eğitmeni olan Şule Balmak şarkıcının kendisine yazdıklarını bir magazin sitesiyle paylaştı. Rafet El Roman'ın yazdığı mesajlarda Şule Balmak'tan önce telefon numarasını istiyor. Ailesiyle yaşayıp yaşamadığını soruyor. Genç kızın Bursa'da olduğunu öğrenince de şöyle yazıyor: 

"İstanbul'da kız başınıza yaşamak zor olsa gerek. Umarım iyi arkadaşlarınız vardır." 

Şarkıcı Rafet El Roman kendisine mesaj atan kadın hayranlarını ifşa etti - Resim : 1

BİR SAHTE PROFİL DAHA! 

Şule Baymak bir süre sonra bu yazışmaları ifşa etti. Ardından bir gerçek daha ortaya çıktı. Şule, kendi fotoğrafları yerine Şili'de yaşayan bir Instagram fenomeni Sol Vasquez'in pozlarını kullanmıştı. Rafet El Roman konu üzerine "Yorum yok, konuşmayacağım" dedi.  

6 GENÇ KIZI İFŞA ETTİ  

Kendince 'intikam' almak isteyen Rafet El Roman, sosyal medyadan kendisine mesaj atan 6 genç kızı ifşa etti. Gelen mesajları sosyal medya hesabından yayınladı. Ancak çoğu sosyal medya kullanıcısı kızların masum olduğunu söyledi.

Şarkıcı Rafet El Roman kendisine mesaj atan kadın hayranlarını ifşa etti - Resim : 2

Şarkıcı Rafet El Roman kendisine mesaj atan kadın hayranlarını ifşa etti - Resim : 3

Şarkıcı Rafet El Roman kendisine mesaj atan kadın hayranlarını ifşa etti - Resim : 4

Rafet El Roman