Şarkıcı Onur Sevigen'e komşusundan çekiçli saldırı

Magazin Haberleri
Şarkıcı Onur Sevigen'e komşusundan çekiçli saldırı

Şarkıcı Onur Sevigen, komşusunun çekiçli saldırısına uğradı. Karakola taşınan olayda komşu O. Ç., şarkıcı Onur Sevigen'in gürültüsünden rahatsızlık duyduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ünlü şarkıcı Onur Sevigen, komşusunun çekiçli saldırısına uğradı. Sabah'ın haberine göre; şarkıcı Onur Sevigen, 6 Ekim günü annesi Hatice Didar Arslan ve teyzesi Zeynep Arslan'la birlikte Beşiktaş'taki evindeydi. 

Şarkıcı Onur Sevigen'e komşusundan çekiçli saldırı - Resim : 1

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre, Ailesi ile beraber, yeni çıkan şarkısının klibini izleyen şarkıcı, bu anlarda kapısının önünde bağırma ve çekiç sesleri duydu.

Sevigen, kapısını açtığında mahalle komşusu O. Ç.'ı elinde çekiçle gördü. Yüksek sesten rahatsız olan ve şarkıcıyı daha önce defalarca uyardığını iddia eden O. Ç., elindeki çekiçle ev kapısına zarar verdi.

Şarkıcı Onur Sevigen'e komşusundan çekiçli saldırı - Resim : 2

Çıkan arbede sonucunda ünlü şarkıcı ve komşusu birbirlerini yaraladılar. Arbedeye anne Hatice Arslan da dahil oldu ve komşunun elinden çekici aldı. Apartmandaki komşuların da daha sonra müdahil oldukları kavga, olay yerine polis ekiplerinin gelmesiyle son buldu.

Şarkıcı Onur Sevigen'e komşusundan çekiçli saldırı - Resim : 3

ÇEKİÇLİ SALDIRI POLİSE TAŞINDI

Ünlü şarkıcı kapısına gelen çekiçli komşusunun kendisine, 'Seni öldürürüm' diyerek tehdit ettiğini, çıkan arbede sonucunda göğsünden yara aldığını ifade etti.

Çekiçli komşu ise, defalarca şarkıcıyı yüksek ses nedeni ile uyardığını ve aralarında dört apartman olmasına rağmen gürültünün kendisini rahatsız ettiğini öne sürdü. Ünlü şarkıcının boğazını sıktığını belirten komşu, çekici ise polislere teslim etti. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haber Global TV

çekiçli saldırı magazin haberleri