Şarkıcı Lerzan Mutlu'nun annesini görenler şaştı kaldı: 'Hangisi anne, hangisi kız?'

Magazin Haberleri
Şarkıcı Lerzan Mutlu'nun annesini görenler şaştı kaldı: 'Hangisi anne, hangisi kız?'

Şarkıcı Lerzan Mutlu, annesi Reyhan Mutlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir mesajla kutladı. Ünlü şarkıcının annesinin kızına olan benzerliği ve genç görünümü "Hangisi Lerzan hangisi annesi" dedirtti.

43 yaşındaki Lerzan  Mutlu sosyal medya hesabı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

Günlük hayatından kesitleri Instagram hesabında takipçileriyle paylaşan Mutlu, annesi Reyhan Mutlu'nun doğum gününü de sosyal medyada paylaştığı bir notla kutladı. 

Şarkıcı Lerzan Mutlu'nun annesini görenler şaştı kaldı: 'Hangisi anne, hangisi kız?' - Resim : 1

Lerzan Mutlu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Doğum günün yarın ama şimdi kutluyorum. Kraliçe annem, güzel annem, asil annem, hayatının en en en güzel yaşları başlasın. Nice sağlıklı beraber nice yıllara seni çok seviyorum” notunu düştü.

Şarkıcı Lerzan Mutlu'nun annesini görenler şaştı kaldı: 'Hangisi anne, hangisi kız?' - Resim : 2

Kızına olan benzerliği ve genç görünümü dikkat çeken Reyhan Mutlu'nun fotoğrafına "Hangisi Lerzan, hangisi kızı" yorumları yapıldı.

Şarkıcı Lerzan Mutlu'nun annesini görenler şaştı kaldı: 'Hangisi anne, hangisi kız?' - Resim : 3

LERZAN MUTLU KİMDİR?

Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Kolejinde bitirdi. 10 yaşındayken babası kalp krizi neticesinde vefat etti.

Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri geldi. Konservatuarın imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musukisi Devlet Konservatuarı'nı kazandı ancak eğitimini tamamlayamadı. 

Lerzan Mutlu, 2005 yılında "Asla Unutma" adlı televizyon dizisinde rol aldı. Şu aralar Beyaz TV'de sunuculuğunu üstlendiği "Söylemezsem Olmaz" programı ile izleyenleriyle buluşuyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Lerzan Mutlu sosyal medya magazin magazin haberleri