Şarkıcı Hatice: Sevgilim Can Yaman'dan daha yakışıklı

Şarkıcı Hatice: Sevgilim Can Yaman'dan daha yakışıklı

Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı Hatice, son dönemde yaptığı açıklamalarla tepki çeken Can Yaman hakkında konuştu.

Hatice, bir süredir  birlikte olduğu kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Ali Kemal Sarı ile ilgili 2. Sayfa programına açıklamalar yaptı. Sevgilisiyle Instagram'da tanıştıklarını belirten 40 yaşındaki şarkıcı, "Instagram'da yazıştık. Baktım yaşı çok küçük, 'Canım ben sana ancak abla olurum' dedim. Daha sonra bana hiçbir şey yazmadı" açıklamasında bulundu. 

"KEŞKE BU ÇOCUK PEŞİMDEN GELSE"

Ali Kemal ile tanışma hikayesini anlatan Hatice, "Bir gün AVM'de gittim, merdivenlerde birisi bana bakıp bakıp sırıtıyor. İçimden 'Keşke bu çocuk peşimden gelse' dedim. Eve döndüğümde 'AVM'de gördüğüm sen misin?' diye mesaj attı. Sonra tekrar başladı ilişkimiz" dedi.

Şarkıcı Hatice: Sevgilim Can Yaman'dan daha yakışıklı - Resim : 1

"EVLİLİK TARİHİ YAKIN"

"İlişkimiz evliliğe doğru gidiyor" diyen Hatice, "Ali Kemal'e 'Biraz aynı evde yaşayalım, zaten olursa olur' dedim. Evlilik tarihi yakın" şeklinde konuştu.

HATİCE'DEN CAN YAMAN SORUSUNA İLGİNÇ CEVAP

Tepki çeken açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Can Yaman sorusuna şarkıcı, "Kendi dalında başarılı ama ne abarttınız bu Can Yaman'ı. Benim sevgilim ondan daha yakışıklı" dedi.

'Libido' açıklamasının sorulması üzerine Hatice, "Libido nedir ya? Biraz sivrilmek için, gündeme gelmek için yaptığı espri olabilir" yorumunda bulundu.

Can Yaman Hatice şarkıcı Hatice