Şarkıcı Gülşen'den 'Londra' iddiasına yanıt

Magazin Haberleri
Şarkıcı Gülşen'den 'Londra' iddiasına yanıt

Gülşen, aranjör eşi Ozan Çolakoğlu hakkında çıkan "İstanbul'daki stüdyosunda bulunan ekipmanlarını sattığı ve İngiltere'nin başkenti Londra'ya temelli yerleşeceği" haberlerine açıklık getirdi.

Gülşen, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Keyifli halleriyle dikkat çeken şarkıcı, sıkışan trafikte durmak zorunda kalınca muhabirlere, "Size biraz spor yaptırayım" diyerek, gülümsedi.

Şarkıcı Gülşen'den 'Londra' iddiasına yanıt - Resim : 1

Ünlü şarkıcı, "Eşiniz Ozan Çolakoğlu'nun İstanbul'daki stüdyosunda bulunan ekipmanlarını sattığı ve tamamen Londra'ya yerleşeceği yönünde haberler çıktı. Neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki sorusuyu cevapladı.

Habertürk'te yer alan habere göre; eşinin Londra'ya yerleşeceği iddiasını kesin bir dille yalanlayan 45 yaşındaki şarkıcı, "Öyle bir şey yok" açıklamasını yaptı.

Şarkıcı Gülşen'den 'Londra' iddiasına yanıt - Resim : 2

YANLIŞLIKLA SİLDİ

Gülşen, Ankara’da sahne aldığı bir mekandan göğüs ve bacak dekolteli fotoğraflarını Instagram’dan paylaşmıştı. Karelerin silinmesinden sonra ünlü şarkıcı, durumu çıkan haberlerden fark etmişti.

Pozları yeniden yükleyen Gülşen, bir takipçisinin, “Önce paylaşıp, daha sonra sildi diye okudum. Bakmaya gelmiştim” yorumuna, “Ben de okudum, bakmaya geldim. Sahiden de silmişim yanlışlıkla” karşılığını vermişti.

"SADECE KENDİM KARAR VEREBİLİRİM"

Ünlü popçu, geçtiğimiz aylarda bir konserinde giydiği transparan sahne kıyafetiyle magazin gündemine oturmuştu. Gülşen, gelen eleştirilere yanıt vererek "Ne giydiğime ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim" demişti.

Kaynak: Diğer

Gülşen Ozan Çolakoğlu magazin magazin haberleri