Şarkıcı Göksel'in makyaj paniği! Görüntülenmek istemedi

Şarkıcı Göksel'in makyaj paniği! Görüntülenmek istemedi

Salgının ilk günlerinden beri Ege'de bir köyde yaşayan Göksel, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü şarkıcı makyajsız haliyle görüntülenince panikledi.

Ünlü şarkıcı Göksel, önceki gün bir erkek arkadaşıyla birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Bir mekanda yemek yiyen Göksel ve erkek arkadaşı, çekildiklerini fark edince rahatsız oldu.

Şarkıcı Göksel'in makyaj paniği! Görüntülenmek istemedi - Resim : 1

Makyajsız haliyle dikkat çeken şarkıcı Göksel, yerinden kalkarak restoranın arka kısmında bir yere oturdu.

Şarkıcı Göksel'in makyaj paniği! Görüntülenmek istemedi - Resim : 2

"TAM BİR KÖY HAYATI YAŞIYORUZ"

Karantina günlerini Muğla’daki bir köy evinde geçiren Göksel, “Ani bir kararla arkadaşımla Muğla’ya geldik. İstanbul’da kendimi iyi hissetmedim. Kendimize çok tatlı bir yer bulduk. Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” diye konuşmuştu.

Şarkıcı Göksel'in makyaj paniği! Görüntülenmek istemedi - Resim : 3

İstanbul’a dönmeyi henüz düşünmediğini de dile getiren ünlü şarkıcı, “İstanbul’da konforlu bir hayatım vardı ama burada mutluyum. Burada kalmak istiyorum ama İstanbul’da ailem var. Yarı orada, yarı burada bir hayat kurabilirim" demişti.

Şarkıcı Göksel'in makyaj paniği! Görüntülenmek istemedi - Resim : 4

Köy yaşamına ilişkin çeşitli paylaşımlar yapan Göksel, sosyal medya hesabından bu bikinili fotoğrafını yayınlayarak, "Bu yaz herkes biraz tombuling" notunu düşmüştü.

Kaynak: Haber Global TV

Göksel magazin haberleri