Şarkıcı Ferah Zeydan yıllar sonra itiraf etti: 'Tertemiz ilişkimi kirlettim'

Magazin Haberleri
Şarkıcı Ferah Zeydan yıllar sonra itiraf etti: 'Tertemiz ilişkimi kirlettim'

Katıldığı ses yarışmasıyla adını duyuran şarkıcı Ferah Zeydan, '2. Sayfa'ya konuk oldu. Zeydan'ın canlı yayında "Şarkıyı duygulu okumak için 5 yıllık ilişkimi bitirdim, başkasıyla konuştum" açıklaması herkesi şaşırttı.

X Factor Star Işığı yarışma programıyla adını duyuran Ferah Zeydan'ın ardından Sinan Akçıl ile birlikte “Şarttır Şarttır” parçasına imza atmış ve büyük beğeni toplamıştı.  

Şarkıcı Ferah Zeydan yıllar sonra itiraf etti: 'Tertemiz ilişkimi kirlettim' - Resim : 1

Daha sonra verdiği kilolarla dikkat çeken Zeydan, uzun bir süre sonra tv8 ekranlarında yayınlanan '2 Sayfa' programında ortaya çıktı.

Şarkıcı Ferah Zeydan yıllar sonra itiraf etti: 'Tertemiz ilişkimi kirlettim' - Resim : 2

“JUSTIN BIEBER'LA BENZER HAYATLARIMIZ VAR”

Canlı yayında Justin Bieber'la hayatlarını çok benzettiğini bu yüzden onu çok sevdiğini söyleyen Ferah Zeydan, anlattığı aldatma hikayesiyle başta stüdyodakiler olmak üzere herkesi şaşırttı.

Sinan Akçıl'ın sözlerini yazdığı 'Yanlışız seninle' şarkısını okumak için stüdyoya girdiğinde duyguya giremediğini söyleyen Zeydan, telefonunda herhangi birine mesaj atarak o dönemki sevgilisini aldattığını açıkladı.

Şarkıcı Ferah Zeydan yıllar sonra itiraf etti: 'Tertemiz ilişkimi kirlettim' - Resim : 3

"SANAT İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM"

"Sanat için her şeyi yapabilecek karakterde biriyim" diyen 27 yaşındaki genç müzisyen; yıllar önce yaşananları şu sözlerle anlattı:

"Şarkıyı istediğim gibi okuyamadım. O anda telefonumda bir alternatif yarattım kendime ve başkasıyla konuştum. Yedi yıl önce oldu bu olay. Orda ilk kez tertemiz ilişkimi kirlettim. Sonra stüdyoya girdim ve şarkıyı ağlayarak okudum."

"MUTLUYKEN İŞİMİ YAPAMIYORUM"

Pandemi döneminde kendini nasıl geliştireceğine çokça kafa yorduğunu söyleyen genç isim, hayatının ilerleyen dönemlerinde ilişki yaşamama kararı aldığını açıkladı.

Zeydan, "Mutlu olduğumda işimi yapamıyorum. Ben genelde hüzünlü şarkıları o duyguyla okumayı seviyorum. Bununla ilgili hayatımda entrikalar yaratmaya başladım. Çünkü acı çektiğim zaman mutlu oluyorum. Bu bana işimde başarı getiriyor" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Ferah Zeydan magazin magazin haberleri TV8