Şarkıcı Ebru Gündeş'ten manidar paylaşım

Şarkıcı Ebru Gündeş'ten manidar paylaşım

Rıza Sarraf ile 11 yıllık evliliklerini bitiren Ebru Gündeş, Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ünlü sanatçı Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına, Özdemir Asaf'tan alıntı yaparak not düştü.

Ebru Gündeş, Instagram hesabından manidar bir paylaşımda bulundu. Ünlü sanatçı Instagram hesabından fotoğrafını Özdemir Asaf'ın "Sonra çekildim bir kenara, seyrettim bütün olup biteni. Baktım kimde ben ne kadarım, kim bende ne kadar kalmış diye" dizeleriyle paylaştı.

Şarkıcı Ebru Gündeş'ten manidar paylaşım - Resim : 1

ZARRAB'LA YOLLARINI AYIRMIŞTI

İhanet nedeniyle boşanma davası açan Ebru Gündeş geçtiğimiz aylarda 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile yollarını ayırmıştı. Evliliklerini bitiren eski çiftin Alara adında bir de kızları bulunuyor.

TANIDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a "evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. Gündeş dilekçede eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtmişti. Gündeş'in "Tanıyorum" dediği kadının Hadise olduğu iddia edilmişti.

HADİSE İDDİALARI REDDETMİŞTİ

Bunun üzerine açıklama yapan Hadise "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" diyerek yasak aşk iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Ebru Gündeş