Şarkıcı Doğuş'tan Can Yaman'a: Kimse beni böyle karşılamadı

Şarkıcı Doğuş'tan Can Yaman'a: Kimse beni böyle karşılamadı

Doğuş, son dönemin popüler oyuncularından Can Yaman'ın Madrid'de hayranları tarafından izdihama uğraması hakkında konuştu. Şarkıcı, "Gerek yurt dışı, gerek Türkiye'de beni kimse böyle karşılamadı" dedi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; şarkıcı Doğuş, Etiler'de objektiflere takıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Doğuş, çok yakında 'Darbe' isimli yeni şarkısının çıkacağını ve hemen ardından klip çekeceğini belirtti.

"KENDİ HAYATIMIN FİLMİNİ İZLEMEK İSTİYORUM"

Yeni projelerinden bahseden Doğuş, şu ifadeleri kullandı:

"Biliyorsunuz 2003 yılında kendimi anlattığım bir kitabım çıktı. Şimdi o kitabımı senaryolaştırıp film çekmek istiyorum. Allah'ın izniyle ölmeden önce kendi hayatımın filmini izlemek istiyorum. Kendi çocukluğumu evladıma oynatmak istiyorum. 2020'de projeye başlayacağız inşallah." 

"BENİ KİMSE BÖYLE KARŞILAMADI"

Can Yaman'ın Madrid'de hayranları tarafından izdihama uğraması magazin dünyasında olay yaratmıştı. Doğuş, bu konu hakkında yorumda bulundu.

Şarkıcı, "Kaç yıldır bu işin içindeyim, beni biliyorsunuz. Gerek yurt dışı, gerek Türkiye'de hiç kimse beni böyle karşılamadı. Demek ki bu arkadaş çok başarılı. Figüran tutmamışlar, başarmışlar. Herkes bir reklam çalışması içinde. Allah yollarını açık etsin" şeklinde konuştu.

Doğuş Can Yaman şarkıcı Doğuş