Şarkıcı Demet Akalın'dan Camdaki Kız dizisine olay yorum!

Camdaki Kız
Şarkıcı Demet Akalın'dan Camdaki Kız dizisine olay yorum!

Kanal D'nin iddialı dizisi Camdaki Kız 2. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde yer aldığı Camdaki Kız'a Demet Akalın'dan beklenmedik bir eleştiri geldi.

Gülseren Budayıcıoğlu'nın romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı Kanal D dizisi Camdaki Kız, son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. 

Şarkıcı Demet Akalın'dan Camdaki Kız dizisine olay yorum! - Resim : 1

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği Camdaki Kız dizisi 2. bölümüyle reyting listesinde üst sıralarda yer aldı.

Şarkıcı Demet Akalın'dan Camdaki Kız dizisine olay yorum! - Resim : 2

Sosyal medyada gündem olan dizi çok dikkat çekse de eleştiri yağmuruna tutulmaktan kaçamadı.

Şarkıcı Demet Akalın'dan Camdaki Kız dizisine olay yorum! - Resim : 3

Ünlü işletmeci İzzet Çapa, psikolojik dram türündeki Camdaki Kız'ın izleyiciye karamsar bir atmosfer sunmasını şu sözlerle eleştirdi: 

"Camdaki Kız’ı izliyordum, vazgeçtim. Bu kadar sıkıntının içinde Gülseren Budayıcıoğlu’nun hastalarının hastalıklarından artık daraldım gerçekten."

Şarkıcı Demet Akalın'dan Camdaki Kız dizisine olay yorum! - Resim : 4

DEMET AKALIN DESTEK VERDİ

Çapa'nın binlerce beğeni ve retweet alan bu yorumuna Demet Akalın, "Ayyyy ayıp olmayacaksa ben de!" diyerek destek verdi.

Sıkı bir televizyon izleyicisi olduğu bilinen Akalın, bir takipçisinin "İnsan merak ediyor ama... " yorumu üzerine, kitabın hikayesini YouTube'dan dinlediğini ve bu yüzden de Camdaki Kız'ın yeni bölümlerini merak etmediğini belirtti. 

GRİNİN ELLİ TONU FİLMİNE BENZETİLDİ 

Camdaki Kız dizisinin 2. bölümünde gerilim ve dram doruktaydı.

Giydiği korse yüzünden tuvalete gidemeyen ve annesinin açmadan önce sorularıyla bilerek oyaladığı Nalan, evlilik kararı aldığı Sedat'ın evine gitti. Korse yüzünden zor anlar yaşayan Nalan, magazincilerden kaçıp sığındıkları Sedat'ın evinde bir gerçekle yüzleşti.

Şarkıcı Demet Akalın'dan Camdaki Kız dizisine olay yorum! - Resim : 5

Banyodan çıkıp bilmeden bir odaya giren Nalan, Sedat'ın evindeki kırmızı odayı gördü. Odadaki eşyaları görünce büyük bir şok yaşayan Nalan, baygınlık geçirdi. Sedat'ın kendisinden yaşça büyük ve evli sevgilisiyle vakit geçirdiği özel odayı görenlerin aklına Grinin Elli Tonu filmi geldi. Twitter'da bu konu kısa sürede gündem oldu.

Şarkıcı Demet Akalın'dan Camdaki Kız dizisine olay yorum! - Resim : 6

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız dizisi haberleri Camdaki Kız Demet Akalın Camdaki Kız 2. bölüm izle Burcu Biricik Feyyaz Şerifoğlu