Şarkıcı Bulut Duman isyan etti: 300 bin TL için saldırıya uğradım!

Dün akşam saatlerinde Kadıköy Fikirtepe'de silahlı saldırıya uğrayan şarkıcı Bulut Duman, sosyal medya hesabından yaşadıklarını anlattı.

Şarkıcı Bulut Duman, dün 16.30 sıralarında aracına bineceği sırada silahlı saldırıya uğradı. Kurşun yağmuruna tutulan Duman, bacağından yaralandı.

Şarkıcı Bulut Duman isyan etti: 300 bin TL için saldırıya uğradım! - Resim : 1

Yaralanan Duman, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 Tedavi altına alınan Bulut Duman, hastane odasından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 2 yıldır zor zamanlar geçirdiğini ifade eden Duman, Instagram hesabında yayınladığı videoya şu notu düştü:

“İğrenç bir çete tarafından 2 yıl önce aleyhimde gerçek dışı haberler yapıldı. 40 soruşturma dosyasında şikayetçi tarafım. 

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine gittim! Her defasında adalete sığındım. Mağdur diye gazetelerin yazdığı isimlerin benim açtığım davalarda aldığı cezalar var!

1 hafta önce hukuk mahkemesi kazandım. Ne tesadüf ki, davayı kazanır kazanmaz ALO 183 ihbar hattına isimsiz bir şekilde 18 aylık bebeğimin parayla istismar edilmesini sağladığımı söylemişler. Baktılar kimseyi inandıramadılar bu kez de silahlı saldırıya kalkıştılar!

300 bin TL için! Bir babaya, bana, aileme yaşattıkları sadece para için! Yıllardır tehdit ediliyorum. Hakkımda asılsız haberler yapılıyor.” 

Kaynak: Haber Global TV

bulut duman Kadıköy Fikirtepe sosyal medya