Şarkıcı Behzat Uygur'dan Kerem Bürsin'in hayranlarına şoke eden sözler!

Magazin Haberleri
Şarkıcı Behzat Uygur'dan Kerem Bürsin'in hayranlarına şoke eden sözler!

Oyuncu Behzat Uygur'un kendi ismini taşıyan şarkıcı oğlu Behzat Uygur, kafeye gidenlere 'salak' diyen Kerem Bürsin'i eleştirmişti. Ünlü oyuncunun hayranlarının tepkisiyle karşılaşan Uygur, yeni açıklamalarda bulundu.

Ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'da başrollerde yer alan Kerem Bürsin, kafelerde maskesiz oturanlara, "Kusura bakmayın ama siz salaksınız" demişti.

Şarkıcı Behzat Uygur'dan Kerem Bürsin'in hayranlarına şoke eden sözler! - Resim : 1

Kendisine gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü oyuncu, kullandığı kelime için özür diledi. 

Kerem Bürsin'i eleştirenler arasında oyuncu Behzat Uygur'un kendi ismini taşıyan şarkıcı oğlu Behzat Uygur da vardı. 

"KİŞİLİKSİZ BİR HAREKET"

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulunan Behzat Uygur, Kerem Bürsin'in hayranlarının kendisine beddua ettiğini söyledi.

Şarkıcı Behzat Uygur, "Şöhretli bir insanın hayranı olabilirsiniz ama psikopatlık derecesinde o kişiye kene gibi yapışmanız bana çok karaktersizce ve kişiliksiz bir hareket olarak geliyor" diyerek şoke etti.

Şarkıcı Behzat Uygur'dan Kerem Bürsin'in hayranlarına şoke eden sözler! - Resim : 2

"BANA VE AİLEME BEDDUA ETMEYİN"

Uygur sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kerem Bürsin'i eleştirdiğim için aileme ve bana beddualar ettiniz. İşiniz gücünüz yok mu sizin? Pandemi de çalışmaya çalışıyoruz. Rica ediyorum siz de işinize gücünüze bakın. Vaktinizi böyle şeylere harcamayın. Bana gelip, 'Ailen ve sen korona ol' diyerek beddua etmeyin" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Şarkıcı Behzat Uygur'dan Kerem Bürsin'in hayranlarına şoke eden sözler! - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Kerem Bürsin, koronavirüs vakalarının artması nedeniyle sert açıklamalarda bulundu. 

Hande Erçel ile sosyal medyadaki canlı yayında açıklamalarda bulunan Bürsin, "O kafelere gidip maskelerinizi çıkarıyorsunuz ya salaksınız! I’m sorry, salaksınız! Ailenizi ve insanları bir düşünün" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Behzat Uygur Kerem Bursin Sen Çal Kapımı dizisi Hande Erçel