Şarkıcı Begüm Polat komşusu tarafından darp edildi: 'Şok yaşadım'

Magazin Haberleri
Şarkıcı Begüm Polat komşusu tarafından darp edildi: 'Şok yaşadım'

Şarkıcı ve oyuncu Begüm Polat, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşadı. Bomonti'de bir sitede oturan Polat, kadın komşusu tarafından saldırıya uğradı.

Neşet Ertaş'ın 'Doyulur mu?' eserine yaptığı cover ile dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Begüm Polat, daha önce oturduğu sitenin etrafında mendil satan bir çocuğa zaman zaman yardım ediyordu. Polat, yine o çocukla ilgilendiği sırada sitedeki kadın komşusu tarafından darp edildi.

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre, Tekmeli tokatlı kavgada Polat'ın elinde ve dizinde yaralar oluştu.

Şarkıcı Begüm Polat komşusu tarafından darp edildi: 'Şok yaşadım' - Resim : 1

Ünlü şarkıcıyı yanındaki erkek arkadaşı ve güvenlik zor kurtardı. Yüzüne direkt saldırmaya çalışan ve yere düştüğünde bile tekme atmaya çalışan komşusunu mahkemeye veren Polat, davayı kazanırsam tazminatı o çocuğun okul masrafları için harcayacağını söyledi.

"KADININ KADINA YAPTIĞI ŞİDDER BÜYÜK TALİHSİZLİK"

Konuyla ilgili konuşan ünlü şarkıcı, "Saldırıya uğrayınca büyük şok yaşadım, şaşkınlıktan hareket bile edemedim. Aslında beni gördüğünde selam veren biriydi, neden böyle bir şey yaptığını hiç anlayamadım. Kadına şiddetin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde kadının kadına yaptığı şiddet gerçekten büyük talihsizlik..." dedi.

BEGÜM POLAT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

1994 doğumlu Begüm Polat, aslen Ankaralıdır. İstanbul'da yaşayan Polat, ikizler burcudur. Besteci, söz yazarı ve oyuncu Begüm Polat, ilk başrolü Koyver Gitsin filmi ile oldu. Filmde seslendirilen 'Tombalacık Halimem" türküsünü kendisi seslendirdi.

BEGÜM POLAT ŞARKILARI

Susardın

Doyulur mu?

BEGÜM POLAT OYNADIĞI FİLMLER

2018 Koyver Gitsin

Begüm Polat magazin haberleri