Rapçi Sarp Palaur'un 'Susamam' şarkısına suç duyurusu

Rapçi Sarp Palaur'un 'Susamam' şarkısına suç duyurusu

Şanışer mahlaslı rapçi Sarp Palaur'un da aralarında bulunduğu 18 rap sanatçısının birlikte seslendirdiği "Susamam" isimli şarkıya suç duyurusunda bulunuldu.

Şanışer mahlaslı rapçi Sarp Palaur'un da aralarında bulunduğu 18 rap sanatçısının birlikte seslendirdiği "Susamam" isimli şarkıya suç duyurusunda bulunuldu. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelen bir vatandaş, 18 rap sanatçısı hakkında şikayet dilekçesi sundu. 18 rapçinin seslendirdiği 15 dakika süren parçada adalet, özgürlük, eğitim, kadına yönelik şiddet, hayvana yönelik şiddet, doğa gibi konular işleniyor. 

"PARÇANIN KAZANDIĞI SİYASİ İVME SEBEBİ İLE..."

Soruşturma kararının ardından parçada yer alan Defkhan, Susamam şarkısında ayrıldı. Gerçek ismi Mustafa Hakan Dursun olan rapçi Defkhan, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Selam dostlar.. Susamam adlı parçanın kazandığı siyasi ivme sebebi ile parçadan ve projeden ayrıldığımı belirtmek istiyorum. Açıklamayı bu denli geç yapmamın sebebi, olayı şahsi şova çevirmek istemediğim ve size karşı beslediğim derin saygı ve sevgimdendir" dedi.

Şanışer Susamam