Sandra Bullock itiraf etti: Genç görünmek için çocuk derisi enjekte ettiriyor

Sandra Bullock itiraf etti: Genç görünmek için çocuk derisi enjekte ettiriyor

Ünlü Hollywood yıldızı Sandra Bullock, katıldığı bir televizyon programında genç kalabilmek için çocuk derisi enjekte ettirdiğini söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.

ABD’li oyuncu Sandra Bullock, The Ellen Show programında genç görünmesinin sırrını paylaştı. Oyuncu, canlı yayında genç kalmak için Epidermal Büyüme Faktörü (EGF) yöntemiyle çocuk derisini kendisine enjekte ettirdiğini belirtti.

55 yaşındaki oyuncu, daha çok hücrelerinin yenilenmesi gereken diyabet hastaları için kullanılan EGF halen günümüzde dünyanın tartıştığı bir konuyken Bullock’un böyle bir açıklama yapması tartışma konusu oldu.

MÜLTECİ ÇOCUKLARIN TÜM ORGANLARINDAN VE DERİSİNDEN ÜRETİLİYOR İDDİASI

Bullock'un bahsettiği 'çocuk derisi' enjekte ettirme operasyonun, sadece sünnet olan Koreli çocuklardan elde edilmediği, mülteci çocukların da tüm organlarından ve derisinden üretildiği iddia edildi.
 
Aynı şekilde çocuk kanından üretildiği belirtilen Adrenochrom'un da genç ve güzel kalmak isteyen ünlü ve zenginlere enjekte edildiği biliniyor. Söz konusu yöntemin, seansının 650 dolar olduğu belirtiliyor.
 
 
 
 

Sandra Bullock