Sam Asghari, Britney Spears ile boşanma kararı almasının ardından ilk kez konuştu

Magazin Haberleri
Sam Asghari, Britney Spears ile boşanma kararı almasının ardından ilk kez konuştu

Britney Spears ile Sam Asghari'nin boşanma kararı aldığının ortaya çıkması gündeme bomba gibi düştü. Britney Spears ile ayrılma kararı alan Sam Asghari konuyla ilgili açıklamada bulundu.

İran asıllı ABD'li model ve oyuncu Sam Asghari ile dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears Haziran 2022'de nikah masasına oturdu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan Britney Spears ile Sam Asghari'nin mutluluğu kısa sürdü. 14 aydır evli olan çift boşanma kararı aldı.

Asghari, ünlü şarkıcı ile ayrılma kararı almasının ardından ilk kez konuştu. Sosyal medyadan paylaşım yapan Asghari, şu ifadelere yer verdi:

"6 yıllık sevgi ve bağlılığın ardından eşim ve ben yolculuğumuza ayrı bir şekilde devam etmeye karar verdik. Birbirimize hep sevgi ve saygı duyacağız. Onun için en iyisini diliyorum. Olur böyle şeyler! Bu konuda mahremiyet istemek saçma gibi görünüyor o yüzden medyadan nazik ve düşünceli olmalarını rica ediyorum."

Sam Asghari, Britney Spears ile boşanma kararı almasının ardından ilk kez konuştu - Resim : 1Sam Asghari, Britney Spears ile boşanma kararı almasının ardından ilk kez konuştu - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Britney Spears Sam Asghari boşanma haberleri magazin haberleri