'Sahneye külotla çıkmasınlar' sözleri olay yaratmıştı… İzzet Yıldızhan: 'İsteyen çıplak çıksın...'

Magazin Haberleri
'Sahneye külotla çıkmasınlar' sözleri olay yaratmıştı… İzzet Yıldızhan: 'İsteyen çıplak çıksın...'

İzzet Yıldızhan, önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Yıldızhan, konsere başlamadan önce gazetecilerle bir araya geldi. 'Sahneye külotla çıkmasınlar’ diyen İzzet Yıldızhan eleştirilere cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde sanatçıların abartılı sahne kıyafetleri hakkındaki açıklamalarıyla konuşulan İzzet Yıldızhan, Kıbrıs'ta sahne aldı.

Yıldızhan, kendisini eleştirenlere karşılık verdi: "Bazı kendini bilmezler konuyu alakasız yerlere getirdi. İsterlerse çıplak çıksınlar, ben fikrimi paylaştım sadece."

'Sahneye külotla çıkmasınlar' sözleri olay yaratmıştı… İzzet Yıldızhan: 'İsteyen çıplak çıksın...' - Resim : 1

"BEDEL ÖDEYECEKSİNİZ"

Yıldızhan, geçtiğimiz yıllardaki bir davasını ortaya atanlara da "Beraat ettiğim bir davaydı. Öyle yok iftira at, kenara çekil. Bedel ödeyeceksiniz!" diye seslendi.

"AFFETMEYECEĞİM!"

Geçtiğimiz aylarda yaptığı "Kızlarım flört edemez" açıklamasıyla dikkat çeken ünlü türkücü, açtığı davalarla ilgili konuşmuştu.

"Bine yakın kişiye dava açtım" diyen Yıldızhan, "Benim ailem kırmızı çizgimdir. Kim ne düşünüyorsa düşünsün. Benim anlayışım bu. Kendini bilmezler ölmüş anneme küfretti ama affetmeyeceğim. Davaların açılmasıyla 50-100 kişi özür mesajları atmaya başladı ama affetmeyeceğim ve bu işin de takipçisi olacağım. Bu insanlar ceza almalı ki, kimse kimseye küfür, ağır hakaret edemeyeceğini bilmeli." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

İzzet Yıldızhan Gülşen magazin magazin haberleri