Sahnede talihsiz kaza! "İlk defa başıma geldi..."

Antalya'nın Kemer ilçesinde konser veren İrem Derici, sahnede talihsiz bir kaza yaşadı. Sahnede dans edip şarkı söylediği sırada pantolonu yırtılan Derici, "İlk defa başıma böyle bir şey geldi. O cart sesini duydum" dedi.

Antalya Kemer'de hayranları için sevilen şarkılarını seslendiren İrem Derici, sahnede zor anlar yaşadı. Aldığı kilolar ve neon kıyafetiyle dikkat çeken Derici'yi Antalya'nın nemli havası, bir anda yırtılan pantolonu sıkıntıya soktu. İlk şarkısından sonra nemden bunaldığını belirten popçu, "Malum Antalya çok sıcak, yağmur yağmış, bir de nemini almış" dedi.

Konseri sırasında dans ederken pantolonu yırtılan popçu, "İlk defa bir sahnede pantolonum yırtıldı. Pantolonum yırtıldı diyorum, manyaklar alkışlıyor. O yüzden beni yanlış anlamazsanız, buraya gelirken giydiğim eşofmanımla devam edeceğim konsere. Ne yapalım, biz öyle sevmiyoruz, sağımız solumuz gözüksün. Biraz önce yelpazeyle eğildim ya, bu kadar gürültüye rağmen o cart sesini duydum. Daha fazla görüntü kirliliği vermemek amacıyla giydim ve geldim" dedi.

Sahnede talihsiz kaza! "İlk defa başıma geldi..." - Resim : 1

"BEN DE NALAN'DAN DİNLİYORUM"

'Acemi balık' şarkısını hala Nalan'dan dinlediğini söyleyen İrem Derici, "Teşekkür ederim ama tabii ki asıl alkışlar, bu şarkıyı yapmamı, söylememi sağlayan Nalan'a. İtiraf ediyorum, ben de Nalan'dan dinliyorum hala. Çünkü emin olun hiçbir cover orijinalinin tadını vermez. Çok zor. Çok çok çok zor" diye konuştu.

'NE VARSA 90'LARIN SANATÇILARINDA VAR'

İrem Derici geçen aylarda çıkarttığı 'Mest Of' adlı albümüyle ilgili şunları söyledi: 

"Bu albüm için bütün sanatçılarla konuştum, ettim. Çoğu para istemedi, 5 kuruş bile. Sibel Alaş, '10 yıldır iki çocuk okutuyorum Diyarbakır'da... Bir tek onlara minik bir ablalık yaparsan benden mutlusu olmaz' dedi. O yüzden yine ne varsa 90'ların sanatçılarında var. Biz böyle yalan yanlış kekere mekere gidiyoruz." 





İrem Derici konser pantolon sahne