Şahan Gökbakar'dan sürpriz Recep İvedik açıklaması

Şahan Gökbakar'dan sürpriz Recep İvedik açıklaması

Recep İvedik karakterini ileride başka birine devretmek istediğini açıklayan Şahan Gökbakar, "Aklımda bir isim var, çok da güzel oynar" dedi.

Recep İvedik 7 filmi önümüzdeki günlerde Disney Plus platformunda yayınlanmaya başlayacak. Serinin yaratıcısı ve başrol oyuncusu Şahan Gökbakar da, tv100'de yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu.

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan ünlü komedyen Recep İvedik macerasıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi.

"Recep İvedik neden eleştiriliyor?" sorusuna da yanıt veren Gökbakar şunları söyledi:

"Düşün bir filmin beşincisine 8 milyon kişi gidiyor düşün. Demek ki var bir hikmeti. Birileri izliyor. Tekil insanlar sinemaya gidiyor. Bilet sayısı bu. Bugün 8 milyon insanı evinden çıkart sinemaya zor yani. Düşün bir filmin beşincisine 8 milyon kişi gidiyor düşün. Demek ki var bir hikmeti. Gaz çıkartıyor, geğiriyor milyonları götürüyor. E hadi götür o zaman. Hadi bakalım çekin kaç kişi izliyor? Olmaz yani çünkü hikâye bu değil, olay o karakteri yaratabilmek, seni sürüklediği hikayeyi üretmek"

"RECEP İVEDİK'İ DEVREDEBİLİRİM"

Recep İvedik karakterini ileride başka bir oyuncuya bırakabileceğini de ilk defa açıklayan Gökbakar, "Recep İvedik'i başka birine devredebilirim. Aklımda bir isim var çok başarılı oynayabilir. Seriyi ne zaman tamamlarız ona net bir rakam veremem ama 15 diyeyim" dedi.

Kaynak: Diğer

Recep İvedik Şahan Gökbakar