Şahan Gökbakar koronavirüse yakalandığı iddia edilen çalışanının mesajını paylaştı!

Şahan Gökbakar koronavirüse yakalandığı iddia edilen çalışanının mesajını paylaştı!

Koronavirüse yakalanan bir çalışanını işten çıkardığı iddia edilen Şahan Gökbakar, sosyal medya paylaşımından yaptığı bir paylaşımla konunun takipçisi olduğunu gösterdi.

Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar ile birlikte kurduğu Çamaşırhane Film şirketinde çalışan güvenlik görevlisi S.D.,'nin koronavirüs kaptığı gerekçesiyle işten çıkarıldığı öne sürülmüştü. Gökbakar, sosyal medya hesabında iddialara sert bir şekilde cevap vermişti.

ŞAHAN GÖKBAKAR İŞTEN ÇIKARILAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Dünya görüşü ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar yüzünden bazı gazeteler ve haber siteleri tarafından 'Vatan haini' ilan edilmeye çalışıldığını söyleyen Gökbakar, hakkında yapılan ve çok rahatsızlık duyduğu haberin takipçisi olduğunu yaptığı son paylaşımıyla gösterdi.

Şahan Gökbakar koronavirüse yakalandığı iddia edilen çalışanının mesajını paylaştı! - Resim : 1

Haberde bahsi geçtiği gibi S.D. isimli güvenlik görevlisinin işten çıkarılmadığını kendi isteği ile işten ayrıldığını gösteren bir yazışma paylaşan Gökbakar şunları yazdı: "İşten attığımız iddia edilen S.D adlı güvenlik personelinin, ayrıldığı gün şirket Whatsapp grubuna attığı veda notu ve yetkilimizin cevabı… Proje sorumlusu İshak bey dediği de, S.D'nin bağlı olduğu Securitas firması yetkilisi…"

Şahan Gökbakar koronavirüse yakalandığı iddia edilen çalışanının mesajını paylaştı! - Resim : 2

Hakkında yalan haber yapıldığının altını, paylaşımı sonrasında yeniden çizen Gökbakar, haberi yapan kişiye seslenerek bu gelişmelerin de büyük bir manşet yapılmasını istediğini söyledi.

Şahan Gökbakar koronavirüs