Şahan Gökbakar hakkında çıkan izinsiz iskele yaptırdığı iddiasına isyan etti: 'Ailemi taciz ettiniz, ifşaladınız!'

Şahan Gökbakar hakkında çıkan izinsiz iskele yaptırdığı iddiasına isyan etti: 'Ailemi taciz ettiniz, ifşaladınız!'

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris'teki bir koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırdığı yönündeki haberlere isyan etti. Gökbakar, "Yalan haberlerle beni ve ailemi taciz ettiniz. Evimin yerini ifşaladınız" dedi.

Komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris'te turistik Selimiye ile Turgut Mahallesi arasında bulunan Delikyol mevkisinde karadan ulaşımın olmadığı koyda 10 milyon liraya dubleks villa satın aldı. Gökbakar, iddiaya göre, Marmaris'e 67 kilometre uzaklıkta olan mahallede satın aldığı villanın önündeki sahile izinsiz olarak iskele yaptırıp, 'Özel mülktür girilmez' tabelasını astı; sahile deniz kumu döktürüp, denize zodyak botla tonoz bıraktı.

Şahan Gökbakar hakkında çıkan izinsiz iskele yaptırdığı iddiasına isyan etti: 'Ailemi taciz ettiniz, ifşaladınız!' - Resim : 1

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Günlerdir haberlere konu olan drone ile evi görüntülenen Şahan Gökbakar, Instagram hesabından hakkındaki iddialara bir bir cevap verdi. İskelenin fotoğrafını ve belgeleri paylaşan komedyen, şunları söyledi: "Kaz Dağları yok olmasın dediğim günden beri başlayan kötüleme ve iftira kampanyası devam ediyor... Günlerdir hakkımda yalan haberler yayınladınız. Beni ve ailemi taciz ettiniz."

Şahan Gökbakar hakkında çıkan izinsiz iskele yaptırdığı iddiasına isyan etti: 'Ailemi taciz ettiniz, ifşaladınız!' - Resim : 2

"EVİMİN YERİNİ İYİ KÖTÜ HERKESE İFŞA ETTİNİZ"

"Magazinde başladınız, gazetelerde manşet ettiniz, ana haberlerle yalanlara devam ettiniz. Özel hayatımı ihlal ettiniz, eşim ve iki çocuğumla yaşadığım, evimin yerini iyi kötü herkese ifşa ettiniz. Hedef gösterdiniz. Hep sustum bekledim."

"DUBLEKS VİLLA, İSKELE VE YIKIM KARARININ HEPSİ YALAN"

Çünkü ne dubleks villa var, ne kacak iskele, ne de yıkım kararı...Hepsi koca bir yalan... Burada tek katlı bir köy evi, 20m2 de iskelesi var. Ben burayı almadan önce de yıllardır vardı. Yapı kayıt belgelerini de almış benden önceki sahibi.. Yani anlayacağınız belki de Türkiye sahillerindeki birçok yapıdan iskeleden uzantıdan daha masum ve yasal bir iskele... Not: organize edilen tur teknesi, çekilen fotolar ve bugüne gelene kadar bütün olanları da yakında görüntüleriyle aktaracağım. Bekliyorum şu an..."

Kaynak: Haber Global TV

Şahan Gökbakar muğla şahan gökbakar haberleri Marmaris villa