Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül'den yeni paylaşım

Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül'den yeni paylaşım

Sefirin Kızı dizisine yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle veda eden ünlü oyuncu Neslihan Atagül, yeni görüntüsünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Star TV’de ekrana gelen ‘Sefirin Kızı’ dizisinde ‘Nare’ karakterini canlandıran Neslihan Atagül yakalandığı hastalık sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Hızla kilo verdiği için apar topar hastaneye kaldırılan Atagül'e geçirgen bağırsak sendorumu teşhisi konuldu.

NESLİHAN'DAN YENİ PAYLAŞIM

Geçtiğimiz günlerde "İyi olmaya gayret ediyorum, tedavim devam ediyor" diyen Neslihan Atagül, yeni pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül'den yeni paylaşım - Resim : 1

28 yaşındaki ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede beğeni yağdı.

Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül'den yeni paylaşım - Resim : 2

“DİNLENMEYE İHTİYACIM VAR”

Sağlık durumuyla ilgili takipçilerine sık sık sosyal medya hesabından bilgi veren Neslihan Atagül, önceki paylaşımında şunları söylemişti: 

“Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları için, iyi dilekleriniz için, iyi niyetleriniz için, ziyaretleriniz için, hediyeleriniz için, dualarınız için, binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz.”

Beni yalnız bırakmadınız. Çok sağ olun. Gördüğünüz gibi fena sayılmam. İyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı. Hâlâ da var. O yüzden biraz daha dinleneceğim. Ama iyiyim.”

NARE’YE BÖYLE VEDA ETTİ

Atagül, yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziden ayrılma kararını ise sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu:

“Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere…”

Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül'den yeni paylaşım - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Neslihan Atagül Sefirin Kızı dizisi magazin haberleri geçirgen bağırsak sendromu Star TV dizisi