Sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı'ndan ayrılmıştı! Neslihan Atagül'den haber var

Sefirin Kızı
Sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı'ndan ayrılmıştı! Neslihan Atagül'den haber var

Bir süredir mücadele ettiği geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle rol aldığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, önceki akşam eşi Kadir Doğulu'yla birlikte Etiler'de görüntülendi.

Star TV’de ekrana gelen ‘Sefirin Kızı’ dizisinde ‘Nare’ karakterini canlandıran Neslihan Atagül yakalandığı hastalık sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Hızla kilo verdiği için apar topar hastaneye kaldırılan Atagül'e geçirgen bağırsak sendorumu teşhisi konulmuştu.

Ünlü oyuncu, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan eşi Kadir Doğulu ile birlikte Etiler’de objektiflere takıldı.

Sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı'ndan ayrılmıştı! Neslihan Atagül'den haber var - Resim : 1

“YOĞUN TEMPOYU BÜNYEM KALDIRMADI”

Bir hayli kilo verdiği görülen Atagül, "Beş kilo falan verdim" dedi. Doktor tavsiyesiyle diziden ayrıldığı iddialarına oyuncu, "Evet. Öyle olmak durumunda kaldı. Dinlenmem gerekiyordu. Bünyem pek kaldıramadı yoğun tempoyu. O sebeple ayrıldım" yanıtını verdi.

Atagül, ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı’na dahil olmasıyla ilgili sorulara yanıt vermeyip, eşi Kadir Doğulu'nun yardımıyla aracına binip uzaklaştı.

"İYİ OLMAYA GAYRET EDİYORUM"

30 yaşındaki ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapmayı ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde hayranlarını bilgilendiren Atagül, “Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları için, iyi dilekleriniz için, iyi niyetleriniz için, ziyaretleriniz için, hediyeleriniz için, dualarınız için, binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz.

Beni yalnız bırakmadınız. Çok sağ olun. Gördüğünüz gibi fena sayılmam. İyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı. Hâlâ da var. O yüzden biraz daha dinleneceğim. Ama iyiyim.”

Sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı'ndan ayrılmıştı! Neslihan Atagül'den haber var - Resim : 2

NARE’YE BÖYLE VEDA ETTİ

Atagül, yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziden ayrılma kararını ise sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu:

“Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere…”

Sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı'ndan ayrılmıştı! Neslihan Atagül'den haber var - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Neslihan Atagül Sefirin Kızı dizisi geçirgen bağırsak sendromu