Safiye Soyman, MS hastası oğlu Harun'un son halini paylaştı

Magazin Haberleri

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, 24 yıldır MS hastalığı ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz'ün son halini paylaştı. Arayıp soranlar için oğluyla bir video çeken Soyman, herkese teşekkür edip oğlu için sevenlerinden dua istedi.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan şarkıcı Safiye Soyman, takipçilerini duygulandıran bir paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcı MS hastalığı ile mücadele eden oğlunun son halini paylaştı.

Soyman, yaklaşık 24 yıl önce kas ve sinir hastalığı olan Multiple Skleroz (MS) teşhisi konulan oğlu Harun Akaröz'ü merak eden sevenleri için bir video paylaştı.

“HARUN’U SİZLERE GÖSTERMEK İSTEDİM"

Oğlunu yaylaya getirdiğini söyleyen Safiye Soyman şunları söyledi:

“Haruncuğum oğlumu çok merak edenler var, soranlar var sağlık durumu hakkında. Hepinizden Allah razı olsun. Ben de onu sağlığı için yazın sıcaktan 4 aylığına köye getirdim. Yayla evinde oksijeni bol, havası serin bir yerde. Evinden ve bahçeden sizlere göstermek paylaşmak istedim. Hepinize sevgiler soranlara sağ olsunlar, var olsunlar hepinizi öpüyoruz. Bütün dualarınızı bekliyoruz."

Safiye Soyman, MS hastası oğlu Harun'un son halini paylaştı - Resim : 1Safiye Soyman, MS hastası oğlu Harun'un son halini paylaştı - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Safiye Soyman MS hastalığı