Şafak Sezer, Aydemir Akbaş'ın cenaze töreninde yaşananlara isyan etti: "Dua bile edemedik!"

Haber Merkezi
TikTok Magazin Haberleri
Şafak Sezer, Aydemir Akbaş'ın cenaze töreninde yaşananlara isyan etti: "Dua bile edemedik!"

Ünlü oyuncu Şafak Sezer, dün son yolculuğuna uğurlanan Aydemir Akbaş'ın cenazesinde yaşananları "Hayatımda böyle bir rezillik görmedim" sözleriyle paylaştı.

Yeşilçam oyuncusu Aydemir Akbaş dün gerçekleşen cenaze töreni sonrası toprağa verildi. 88 yaşında vefat eden Aydemir Akbaş'ın cenazesinde, TikTok rezaleti yaşandı. Cenazeye sırf ünlü görebilmek için gelen kişiler, cenazenin başında da TikTok uygulamasından da yayınlar açıp kendi reklamlarını yapmaya çalıştılar. Aynı şekilde, cep telefonlarını ellerine alıp ünlüleri çekmeye çalışanlar da vardı.

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş'ın cenaze töreninde yaşananlara isyan etti: "Dua bile edemedik!" - Resim : 1

Bu durum büyük tepkilere neden oldu. Aydemir Akbaş'la olan yakınlıklarıyla bilinen oyuncu, komedyen ve senarist Şafak Sezer, cenazede karşılaştığı manzaraya isyan etti.

"AKIL HASTANESİNDEN KAÇANLAR CENAZEYE GELMİŞ”

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, duruma isyan eden Şafak Sezer “Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik… Dua edemedik, hiçbir yapamadık. Cami hocası namazı kıldıramayınca uyardı. İbrahim abi 45 yıllık arkadaşıyla vedalaşmaya gelmiş, zor duruma düştü. Tabutun etrafını garip kıyafetli TikTokçu çocuklar sarmış, garip hareketler yapıyorlar… Bir canlı yayın yapma modası başlamış. Akıl alır gibi değil. Dua etmemize izin vermediler, insan biraz saygı duyar” dedi.