Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatı sonrası Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı gündem oldu

Magazin Haberleri
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatı sonrası Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı gündem oldu

Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy’de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ünlü ismin ani ölümü sonrası eşi Ece Erken'in yeni yıl paylaşımı gündeme geldi

Ece Erken'in eşi Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece yarısı bir balık restoranında silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan iki çocuk babası 42 yaşındaki avukat hayatını kaybetti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıcı vefat etmesi ardından gözler eşi Ece Erken'e çevrildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatı sonrası Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı gündem oldu - Resim : 1

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir süre önce sessiz sedasız evlenen Ece Erken'in bir paylaşımı Twitter'da gündem oldu. Yeni yılda ünlü avukatın çocukları ve kendi çocuğuyla birlikte poz paylaşan sunucu paylaşıma şu notu düşmüş:

 "Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikâyeler yazalım… 2022’de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz."

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatı sonrası Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı gündem oldu - Resim : 2

"ALLAH SABIR VERSİN"

Erken'in bu paylaşımının altına pek çok kişi ölüm haberini duyunca başsağlığı mesajı yazdı. Erken'in paylaşımına "Ah Ece... Allah sabır versin" yorumları yağdı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatı sonrası Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı gündem oldu - Resim : 3

"BİZ EVLENDİK" DİYE DUYURMUŞTU 

Sunucu Ece Erken ile uzun süredir aşk yaşayan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021 tarihinde nikah masasına oturmuştu.

Sürpriz bir kararla evlenen ikili güzel haberi, 'Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” mesajıyla duyurmuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatı sonrası Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı gündem oldu - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Ece Erken Mahmutyazıcıoğlu bakırköy magazin magazin haberleri