Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken en büyük arzusunu paylaştı

Magazin Haberleri
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken en büyük arzusunu paylaştı

Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahla vurularak öldürülmesinin yankılar sürüyor. Eşini kaybeden Ece Erken en büyük arzusunu açıkladı. İşte detaylar...

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, olayla ilişkisi olduğu belirlenen kişiler yakalanarak tutuklanmıştı.

Eşini kaybeden Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hayatımı kaybettiğim şu süreçte bir an olsun beni yalnız bırakmayan, başta eşimin ailesi olmak üzere dostlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

"EN AĞIR CEZAYI ALMALARINI İSTİYORUM"

Regaip Kandili nedeniyle yeni bir paylaşım yapan Ece Erken, "Bu mübarek günde en büyük isteğim, eşimin canını alan Seccad Yeşil ve Serkan Dakman'ın Emniyet Birimleri tarafından yakalanması ve 11 şerefsizle birlikte en ağır cezayı almaları. Tasarlayarak yaptıkları bu cinayetin cezasını çekmeliler. Eşimin kanı yerde kalmamalı" şeklinde konuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken en büyük arzusunu paylaştı - Resim : 1

SEYHAN SOYLU'NUN İDDİASI OLAY OLDU

Seyhan Soylu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile geçtiğimiz yıl telefonda görüştüklerini söylemişti. Soylu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 'İçimde bir his var, kara bulutlar var. Hiç içimden gelmiyor. Eşimden de boşanmak istemiyorum. Ece'nin ısrarı olmamış olsa. Çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum. Benan da üzerime çok geliyor Seyhan bana akıl ver lütfen' dediğini öne sürdü.

Kaynak: Haber Global TV

Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu Nihat Doğan magazin magazin haberleri