Sadakatsiz'in yıldızı Caner Cindoruk: 'Volkan'ı oynamak beni motive ediyor'

Sadakatsiz Dizi Haberleri
Sadakatsiz'in yıldızı Caner Cindoruk: 'Volkan'ı oynamak beni motive ediyor'

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'de Volkan karakterini canlandıran Caner Cindoruk, İspanya’nın Albacete A Mano dergisi için objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu, hem rolünden hem de kendisiyle ilgili bilinmeyenlerden anlattı.

Kanal Dnin sevilen dizisi “Sadakatsiz”in başrol oyuncularından Caner Cindoruk, İspanya’nın Albacete A Mano dergisine kapak oldu.

Sadakatsiz'in yıldızı Caner Cindoruk: 'Volkan'ı oynamak beni motive ediyor' - Resim : 1

İspanya’da yayınlanmaya başlayan ve fenomen olan “Sadakatsiz” dizisi ve ülkede yayınlanan diğer dizileri ile çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, canlandırdığı Volkan karakteriyle ilgili konuştu:

"Volkan aslında bir erkeğin, kadınların hayatını nasıl mahvedebileceğini gösteriyor. Zaafları olan bir karakter. Bu tür duygu yoğunluğu ve dönüşümlerinin olduğu bir karakteri oynamak beni motive ediyor."

Sadakatsiz'in yıldızı Caner Cindoruk: 'Volkan'ı oynamak beni motive ediyor' - Resim : 2

Caner Cindoruk, “Çocukluğunuzdan beri oyuncu olmak istiyor muydunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Ekonomik anlamda zor bir çocukluk geçirmeme rağmen sanatla her zaman iç içe olan bir aileydik. Ortaokulda, lisede okul tiyatrolarında oynamıştım. 17 yaşımda ilk yetişkin oyunuma çıktım ve 10 yıl boyunca şehir tiyatrosunda oynadım. 20’li yaşlarımın ilk evrelerinde kesin olarak oyuncu olmak istediğime karar verdim.”

‘Sadakatsiz’ dizisi önceki akşam yayınlanan yeni bölümüyle sezona “merhaba” dedi. Dizi, yayınlanan heyecanlı bölümle reyting rekoru kırarak günün en çok izlenen yapımı oldu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz Sadakatsiz dizisi Sadakatsiz dizisi haberleri Caner Cindoruk Kanal D