Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den şaşırtan itiraf: Yüzüme tükürmüşlerdi

Sadakatsiz
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den şaşırtan itiraf: Yüzüme tükürmüşlerdi

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'de Derin karakterini canlandıran Melis Sezen, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'Sadakatsiz' dizisinde başrolleri Cansu Dere ile Caner Cindoruk'la kamera karşısına geçen Melis Sezen, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'yle konuştu.

“EN SERT TEPKİLER SOSYAL MEDYADAN GELİYOR”

Gerek özel hayatıyla gerek mesleki yaşantısıyla ilgili açıklamalar yapan Sezen, 'Sokakta ne gibi tepkiler alıyorsun? Aldığın en sert tepki neydi?' sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

Güzel oyuncu, bu soruya "Bir kere yüzüme tükürmüşlerdi ama o, 'Siyah İnci' dizisindeki rolüm yüzündendi. Şimdi sert tepkiler sosyal medyadan geliyor. Bazen Derin ve Melis'i karıştırıyor, ben gerçekten Derin'mişim gibi davranıyorlar. Ama takılmıyorum. Mesleğimin getirdiklerinden biri..." cevabını verdi.

“DERİN İÇ DÜNYASINDA KÖTÜ BİRİ DEĞİL”

Canlandırdığı Derin karakterinin kötü olmadığını düşündüğünü dile getiren Sezen, "Zaafları var ve duygularına yenik düşüyor. Kabul ediyorum, yanlış bir pozisyonda ve kötü olarak algılayacağımız biri. Ama iç dünyasında kötü değil, bile isteye kötülük yapmıyor" ifadelerini kullandı.

“VOLKAN İKİSİNİ DE ALDATIYOR”

Gence'nin “Yuva yıkanın yuvası olmaz” derler. Derin tam da bunu yaşıyor" sözlerine katıldığı söyleyen 24 yaşındaki oyuncu, "Katılıyorum, yuva yıkanın yuvası valla olmuyor! Zaten Volkan (Caner Cindoruk’un oynadığı karakter) bence ilişkisinin en başından beri hem Derin’i hem Asya’yı, “İkisini de seviyorum” diyerek aldatıyor" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi Kanal D dizisi Melis Sezen Melis Sezen haberleri